Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promovira zdravlje

Punašna ljepotica osvaja u bikiniju: Nemam razloga kriti svoje obline

ashley graham
Foto: Instagram
1/6
03.06.2015.
u 21:53

Nemam razloga skrivati ih, niti bi to trebala bilo koja žena. Obline sa samopouzdanjem su seksi kombinacija, kaže Ashley.

Jedna od najtraženijih manekenki koja promovira odjeću za punije ponovo je ponosno pokazala svoje seksi obline. Bujna Ashley Graham snimila je editorijal za britanski Elle i otkrila kako obožava svoje obline.

-Nadam se da će žene koje vide moje obline u kupaćem kostimu učiniti isto. Nemam razloga skrivati ih, niti bi to trebala bilo koja žena. Obline sa samopouzdanjem su seksi kombinacija- poručila je lijepa AshleyDodala je i da nikada nije htjela biti mršavija nego samo čvršća i jača

Unatoč raznim kritikama s kojima se često susreće zbog svog punašnijeg izgleda ova manekenka uživa u svom tijelu i kako tvrdi promovira zdrav način života. -Ne promičem anoreksiju ili pretilost. Promičem zdravlje i to zdravlje bez obzira na veličinu i oblik tijela- zaključila je Ashley.

>>Bujna ljepotica uz rame najpoznatijih manekenki svijeta: Ponosna sam na svoje obline

>>Plus-size model Robyn ponosno pokazao obline u Cosmopolitanu

Komentara 23

RO
ropa
22:01 03.06.2015.

Ovo je žena, a ne oni skeleti što se jedva vuku po zemlji. 5+

RR
red_rad_disciplina
22:28 03.06.2015.

Mogu nametat ideale ljepote preko mediji do kad žele al ova mala je 10/10

DP
Dule Pacoov
22:08 03.06.2015.

A tek Kolinda ...Najljepsa predsjednica na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije