3pujem i Shatz

Rad mladih glazbenika trenutno se vrti na malim ekranima, a oni poručuju: 'Ciljali smo da brzo uđe u uho'

Foto: Marko Tomić
1/3
04.09.2024.
u 23:00

Iza umjetničkih imena stoje Toni Volar (17) i Arel Lav Jurkas (19) koji su nam ispričali kakva je to pjesma i gdje se vide u budućnosti.

U posljednje se vrijeme na malim ekranima pojavila još jedna zvučno vrlo zarazna reklama, a iza nje stoje vrlo mladi glazbenici. Pjesma "Pusti druge" djelo je glazbenika 3pujem i producenta Shatza. Iza ovih umjetničkih imena stoje Toni Volar (17) i Arel Lav Jurkas (19) koji su nam ispričali kakva je to pjesma i gdje se vide u budućnosti.

- Radi se o pjesmi koja opisuje lijepa sjećanja iz mlađih dana, a poruka pjesme je da nam prije nisu trebali novci da se zabavimo i kako smo samo trebali jedno drugo - objašnjava Toni, dok Arel Lav s producentske strane dodaje da je to pop pjesma i lagana za slušati.

- Ciljali smo da brzo uđe u uho - objašnjava.

Ističu da trenutnu nemaju u planu videospot, ali bi ga svakako voljeli napraviti. Glazbenici kažu i da nisu znali kako će njihova publika reagirati na pjesmu, jer je drugačija od stvari koje inače rade.

- Pjesma je dosta drugačija od mojih tipičnih pjesama i definitivno mi je drago da su to ljudi prihvatili, zaista sam zadovoljan svime što čujem - kaže 3pujem, a Shatz dodaje da mu je drago da su napravili ovu pjesmu, jer je njima jako dobra.

Ovi mladi glazbenici tek ulaze na glazbenu scenu, a već rade ovako velike stvari. No, kako je zapravo sve počelo?

- Prvo sam pisao poeziju, kasnije sam počeo pisati tekstove na beatove - kazao je Toni koji je ranio radio pod imenom Ghosty i većinom na engleskom jeziku. Jurkas, pak s druge strane, otkriva da je s glazbom povezan od malih nogu.

- Od malena slušam razne žanrove, sve što su mi roditelji puštali tako da sam zapravo od prvog dana povezan s glazbom, a zapravo su mi i tata i mama u glazbi svako na svoj način tako da vjerujem da je i to pridonijelo mom odabiru zanimanja - kaže mladi producent koji dodaje i da se u budućnosti vidi u glazbi u svakom smislu riječi.

VEZANI ČLANCI

- Bilo to mix i master, snimanje, rad na filmovima, bilo sto vezano uz glazbu. Pretpostavljam da ću svirati raznoliku glazbu jer kao što i sada radim skoro svaki žanr popularne glazbe, vjerujem da će se tako i nastaviti - kaže talentirani Shatz koji je dobio brojne dobre kritike za svoj rad. U glazbi planira ostati i 3pujem koji ističe i da još nije siguran koji će to žanr biti.

Kad smo već kod budućnosti, Toni za kraj godine priprema i album za koji kaže da je skup svih njegovih osobnosti na jednom mjestu. U slobodno vrijeme, pak, 3pujem voli igrati igrice, ali i vježbati, pa tako trenira rukomet i ide u teretanu. Shatz je s druge strane, za ovo pitanje imao spreman vrlo zanimljiv odgovor:

- Većinu vremena računam kalorije na proizvodima, a dok izračunam, onda je kasno jer sam tijekom zbrajanja mlatio po grickalicama i pojeo previše.

VIDEO Preminuo frontmen benda Riblja Čorba Bora Đorđević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije