Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac i glazbenik

Rade Šerbedžija: 'Komunističke i kristovske teze gotovo su identične u želji za stvaranjem ravnopravnih ljudi'

01.07.2024.
u 20:13

Samo što je s Vinkom Brešanom završio snimanje serije 'Dnevnik velikog Perice', proslavljeni hrvatski glumac skoknuo je do Malte na kazališni festival, a povod razgovoru, kao i obično u ovo doba godine, nova je brijunska sezona Kazališta Ulysses koje 19. srpnja počinje velikom premijerom 'Prosjačke opere'

Komentara 69

MA
marinerocro
20:36 01.07.2024.

Jedan od brojnih sa srpskim pedigreom koji su bili favorizirani i zaštićeni, za razliku od Hrvata koji su bili zanemarivani, diskriminirani. Nažalost ovi sa srpskim pedigreom kao šerbeđija još i danas su privilegirani, a Hrvati su još i danas diskriminirani u Srbiji i prisiljeni odreći se svog hrvatskog identiteta kao Bunjevci.

Avatar Thor
Thor
20:31 01.07.2024.

Veću glupost od izjednačavanja bezbožnog ateističkog i materijalističkog komunizma s krsćanstvom nisam čuo. Komunisti su za religiju tvrdili kako je ona opijum za narod a crkva je bila glavni ideološki neprijatelj. Komunisti su u Hrvatskoj tijekom i nakon 2. svjetskog rata ubili 660 svećenika.

Avatar Ernest.kuha_admin.je.muha
Ernest.kuha_admin.je.muha
20:28 01.07.2024.

Koga briga za ovu olinjalu ultrajugofilsku srpsku pijavicu…?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije