Obitelj na okupu

Rade Šerbedžija ne skriva sreću: Nakon dvije godine konačno nam je došla iz daleke Australije

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
28.12.2021.
u 10:00

U intervjuima glumac uvijek s puno ponosa priča o svojoj djeci i sretan je zbog njihovih uspjeha.

Glumac Rade Šerbedžija presretan je jer je nakon dvije godine njegova kći Vanja konačno stigla u Hrvatsku i to za božićne blagdane. - Nakon dvije godine što je nismo vidjeli, naša kćerka Vanja nam je došla iz daleke Australije. Uživamo što smo zajedno i svima koji slave želimo sretan Božić! — osjećam se divno. - napisao je glumac i podijelio fotografiju na kojoj je sa suprugom Lenkom i kćerima Milicom, Vanjom i Ninom. U intervjuima uvijek s puno ponosa priča o svojoj djeci i sretan je zbog njihovih uspjeha. 

- Lucija i Danilo su u umjetnosti, Nina isto tako, Milica pjeva i svira gitaru i mislim da će studirati glazbu. Zapravo, najviše se 'udaljila' naša srednja kćer Vanja. Ima itekako smisla za umjetnost, ali nekako je odlučila da se neće baviti umjetnošću. Studira u Beču i odličan je student. Ima sve petice, što je totalno neobično za moju obitelj (smijeh) iako sam i ja bio odličan đak. Ona će završiti ili pravo ili psihologiju - rekao je prije par godina u intervju za T portal.

Vanja je u Beču završila studij psihologije, a sonda se odselila u Brisbane gdje je studirala pravo i volontirala u pravnom savjetovalištu za marginalizirane društvene skupine. Vanja je zaljubljenica u sportsko penjanje za koje je rekla da je odlično protiv anksioznosti i strahova kojih ona ima dosta. Prije dvije godine rekla je kako je sretna u Australiji ali joj jako nedostaju obitelj i dom, a sigurno joj je tijekom ove dvije godine u kojima je vladala pandemija bilo teško biti tako daleko od obitelji, ali zato će sada nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

 

Ključne riječi

Komentara 16

BI
billynik
10:28 28.12.2021.

Ovo je čista provokacija hrvatskog naroda, zašto je važno da se najvećem uhljebu u Hrvatskoj vratila kćerka a nije važan povratak nečije druge kćerke.?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:35 28.12.2021.

Evoooo, ovako se truje hrvatski narod. Što nisu napisali da se neka kći branitelja vratila? Što nas zanima ovaj djedica koji se kako je pisalo unazad 10 godina 944 sata vozio brodovima Hrvatske ratne mornarice? Pupovac i Šerbedžija dva brata uboga!

DU
Deleted user
10:22 28.12.2021.

Di si bio 91.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije