KONTROVERZNI PAR

Razočarani Tiago odbrusio na Tinine komentare: 'Ne želim više nikada vidjeti tu osobu'

Foto: RTL
1/12
06.06.2024.
u 21:15

- Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka - nije najispravnija stvar, priznao je shrvani Tiago.

Izgleda kako je ljubavnoj priči Tiaga i Tine iz RTL-ovog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' došao kraj. Naime, na okupljanju sudionika ovog showa u sinoćnjoj emisiji pojavile su se brojne glasine o pozadini odnosa ovog para. Dvojac nije želio otkriti razloge zahlađenja njihovog odnosa, ali zato je to učinio Lovre, koji je kazao da je Tiago Tinu upitao za trojac. Uslijedio je niz izjava subjekata ove drame, a o najnovijim Tininim komentarima Tiago se oglasio za RTL.hr

- Sigurno ne želim više nikada vidjeti tu osobu, niti imati bilo kakav kontakt s njom - započeo je svoje javno obraćanje razočarani Tiago, pa je dodao kako mu je posljednja večera u sociološkom eksperimentu otvorila oči. - Ne vjerujem da sam ikad bio zaljubljen u nju, barem ne u posljednje vrijeme. 

GALERIJA: "Brak na prvu"

1/15

- Bio sam zaslijepljen najvjerojatnije bračnim životom u krevetu prije bračnih zavjeta u crkvi, tako da sam mogao shvatiti kako sve što sam učinio prije službenog sklapanja braka - nije najispravnija stvar. Ovo je bila moja najveća greška i, nažalost, imat će posljedice na njezin život i moj također. Ali živiš i učiš... Barem znam da sam bio iskren i sada moram upamtiti što sam naučio i sačuvati se za buduću ženu. I dalje vjerujem u pravu ljubav kakvu imaju moji roditelji koji su prošli prosinac proslavili 40. godišnjicu braka - otkrio je shrvani natjecatelj.

Za kraj je poručio: - Vrlo sam zahvalan za ono što se dogodilo i ponosan na strpljenje koje sam imao tijekom tog razdoblja, a posebno tijekom posljednjeg vikenda, da 'se probudim' i vidim stvari koje su prije bile, recimo, zamagljene - Tiago zaključuje kako uz svako zlo dolazi i nešto dobro. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, raspad veze Tine i Tiaga započeo je nakon Lovrinih tvrdnji o eksplicitnom sadržaju njihovih razgovora: - Čuo sam da je čovjek tražio trojac s curom s kojom je kao u ozbiljnoj vezi. Ja jesam malo lud, divlji, blesav..., ali sam malo previše konzervativan i na te stvari sam alergičan. Što se toga tiče, stvarno sam staromodan da ne mogu biti staromodniji - rekao je Lovre.

Tiago je ipak odlučio iznijeti svoju stranu priče i za RTL je rekao kako ga je iznenadilo što je Tina stvorila lažnu priču kako bi ga napala. - Širiti glasine među kandidatima da me prikaže kao lažljivca ili stvarno prljavu osobu kada zna kako sam je svakodnevno tretirao u toj kući od prvog dana. Ona zna da se trudim stvoriti život u Hrvatskoj i da sam ovdje već šest godina - zašto lagati o nečemu tako ozbiljnom, tako jakom kao ovo i još uvijek širiti tu laž drugim kandidatima u eksperimentu?! - pitao se Tiago.

Na svoje komentare dobio je ekspresni odgovor Tine: - Napad je najbolja obrana. Kad se dogodilo, da bi ikad žena pitala, za sve ove optužbe - ne bi dobila? Nikad. I to, da je on pitao za ovu stvar koju mene optužuje... nije bilo samo tada za moj rođendan nego i poslije vjenčanja s jednom osobom iz ekipe. Fuj. Uvijek u zezanciji, naravno. Štedjela sam ga u showu i štedim ga još izvan showa. Zato sam i mislila suzdržati se od intervjua i niti u showu nisam sto posto rekla svoje istine. Sve pakiram nešto, za koga? Toliko o djetetu, koji još treba postati muškarac i znati podnijeti posljedice svoj akcija -  napisala je Tina na Instagramu.

VIDEO: Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije