neukrotiva narav

Reality zvijezda platila jamčevinu Nicolasa Cagea

nicolas cage
Foto: pixsell
1/3
18.04.2011.
u 13:28

Jamčevinu je platio Duane Chapman, veliki obožavatelj holivudskog glumca i reality zvijezda

Nakon što je u subotu u New Orleansu uhićen zbog nasilja u obitelji i remećenja javnog reda i mira, oskarovac Nicolas Cage pušten je iz pritvora. Naime, najpoznatiji svjetski lovac na ucjene Dog The Bounty Hunter isplatio je glumčevu jamčevinu u iznosu od 11 tisuća dolara.

Duane Dog Chapman, koji nastupa u istoimenom reality showu, izjavio je: “Kao obožavatelj gospodina Cagea neću davati izjave. Poštujem privatnost mog klijenta. Slučaj nije povezan s reality showom, moj je posao da Cagea izbavim iz pritvora te se pobrinem da se pojavi na suđenju 31.svibnja.”

Cage je završio u pritvoru u New Orleansu nakon što se mrtav pijan posvađao sa suprugom Alice na ulici. Glumac nije mogao naći zgradu u kojoj imaju iznajmljen stan, prepirka sa suprugom pretvorila se u agresivnu svađu u kojoj je Cage fizički nasrnuo na suprugu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije