U dobroj formi

Renata Sopek i Vlatka Pokos razmirice riješile mačevanjem

Renata Sopek (1)
Foto: RTL televizija
1/6
08.06.2012.
u 12:05

U emisiji Mario Valentić otkriva kako smršavjeti i spremno dočekati visoke temperature, a operna pjevačica Martina Tomčić savjetuje kako se na prirodan način boriti protiv bora.

U četvrtoj epizodi serijala „U dobroj formi s Renatom Sopek“ voditeljica je ugostila Vlatku Pokos. Njoj je u ruke stavila mač te je izazvala na mačevanje, a dvije su voditeljice tako riješile sve razmirice. Doznajte koja se od njih dvije bolje snašla s hladnim oružjem i zaslužila pobjedu u ovom drevnom borilačkom sportu.

Mario Valentić otkriva kako smršavjeti i spremno dočekati visoke temperature. Tajna njegova uspjeha, kaže, krije se u L-carnitinu. Operna pjevačica Martina Tomčić savjetuje kako se na prirodan način bori protiv bora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije