'Day 420'

Rihanna i Adriana Lima proslavile 'Dan marihuane'

Rihanna i Lima
Foto: Screenshot/Instagram
1/3
21.04.2013.
u 16:06

Rihanna je jučer održala koncert na Floridi u sklopu turneje "Diamonds", a u backstage-u joj se pridružila i Lima.

Rihanna i \"Victoria Secret anđeo\" Andriana Lina bile su među onima koji su jučer u SAD-u slavile “Dan 420”. svakog 20. travnja ovaj dan obilježavaju svi oni koji konzumiraju marihuanu i zalažu se za njenu legalizaciju.

Rihanna je jučer održala koncert na Floridi u sklopu turneje \"Diamonds\", a u backstage-u joj se pridružila i Lima. Fotografije je pjevačica objavila na svojim profilima na društvenim mrežama Twitteru i Instagramu, a od svojih je fanova čak dobila i tortu u obliku lista marihuane.

>>Chris Brown dao Rihanni marihuanu 
za Valentinovo?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije