Nemar

Rihanna: Skoro sam bankrotirala zbog glupog računovođe

Rihanna
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/4
12.02.2014.
u 18:17

Rihanna tvrdi da ju je njezin računovođa vodio u financijsku propast 2009. godine jer je donosio sulude odluke o njenim ulaganjima i potrošio mnogo novaca...

Rihanna tvrdi da ju je njezin računovođa vodio u financijsku propast 2009. godine jer je donosio sulude odluke o njenim ulaganjima i potrošio mnogo novca.

– Zbog glupog računovođe gotovo sam ostala bez svega, rekla je pjevačica. Odlučila ga je stoga tužiti, a u pravnim dokumentima navela je da je početkom 2009. imala 11 milijuna dolara, a do kraja godine ostala su joj samo 2 milijuna, piše TMZ.

Njezini troškovi u to vrijeme udvostručili su se i skoro je ostala bez svega. Osim što joj je savjetovao da kupi vilu čija kupnja nije bila isplativa, doveo je je do propasti jer je na turneji ''Last Girl on Earth'' iz nekog razloga gubila novac umjesto zarađivala. Iako sada ima 43 milijuna dolara na računu, pjevačica je tužila računovođu zbog nemara.

>>Kako dobro Rihanna izgleda u njegovu društvu!
 

Ključne riječi

Komentara 2

YB
ybro
20:24 12.02.2014.

Kažu ljudi da u tuđoj ruci jedino ona stvar raste...:D

MA
marlboro69
21:15 12.02.2014.

Polako i nju vrag nosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije