Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krštenje nećakinje

Rijetko ih viđamo u javnosti: Buga Grašo u društvu supruga privukla je pažnju elegantnim izdanjem

Split: Slavlje povodom krštenja Albe, kćeri Hane Huljić Grašo i Petra Graše
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
20.02.2023.
u 11:47

Buga je za ovu prigodu odabrala haljinu cvjetnog uzorka modnog brenda Zimmermann, koji su prije više od tri desetljeća osnovale sestre Nicky i Simone, a brend rado nose slavne glumice Margot Robbie, Naomi Watts i Katie Holmes

U nedjelju navečer u Splitu su Hana Huljić Grašo i Petar Grašo proslavili krštenje kćeri Albe i tom su prigodom u restoran, koji je nekada bio u vlasništvu obitelji Grašo, uz članove obitelji pozvali i bliske prijatelje. Veliku proslavu u čast svoje nećakinje nije propustila Buga Grašo Radošević koja je na proslavu krštenja stigla zajedno sa suprugom Leonom Radoševićem.

Buga je za ovu prigodu odabrala haljinu cvjetnog uzorka modnog brenda Zimmermann, koji su prije više od tri desetljeća osnovale sestre Nicky i Simone, a brend rado nose slavne glumice Margot Robbie, Naomi Watts i Katie Holmes. Njezin suprug se odlučio za elegantno crno izdanje i nosio je Burberry košulju, crne hlače i tenisice i ovo je jedna od rijetkih prigoda da je ovaj samozatajni par snimljen zajedno. 

Buga sa suprugom i kćeri Lenom živi povučeno i godinama je Njemačka bila njihov drugi dom jer je Leon igrao za klub Bayern Munich, a sada košarku igra u talijanskoj ligi.  Leon, koji je osam godina mlađi od Buge je neko vrijeme igrao i za Cibonu, a Buga često prati utakmice svog supruga pa je tako i u rujnu 2017. s bratom Petrom i ocem Zoranom bila na turniru Zadar Basketball Tournament. Pratili su utakmicu za treće mjestu i ekipu Brose Bamberg u kojoj je tada Leon igrao.

Godinu dana ranije su nakon šest godina veze postali roditelji kćerkice Leni. Prošle godine je Buga umjesto brata Petra došla na dodjelu Večernjakove ruže i tada je umjesto brata preuzela Ružu za glazbenika godine. 

- Što reći o Petru, a da vi to ne znate. Moj brat se zbog koncerta nije mogao pridružiti, ali znam da je on izuzetno sretan zbog ove nagrade. Ovo je njegova druga Večernjakova ruža i sigurna sam da je ovo njemu najljepši poklon za rođendan - rekla je Buga dok je preuzimala Večernjakovu ružu. Za Ružu u kategoriji glazbenika godine Petar se zahvalio i tijekom koncerta koji je održao u Areni Zagreb na svoj rođendan prošle godine. 

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije