ovo je najbolje što ćete danas vidjeti

Robert Downey Jr je najveći frajer, a evo i zašto!

robert
Foto: Screenshot
1/6
13.03.2015.
u 13:24

Naime, glumac je na najbolji mogući način svom malom obožavatelju Alexu predao bioničku ruku, koja je nastala inspirirana Iron Manom

Robert Downey Jr jedan je od najvećih i najboljih frajera u filmskoj industriji, znamo odavno. No, da je ovoliki car, to još nismo znali.

Naime, glumac je na najbolji mogući način svom malom obožavatelju Alexu predao bioničku ruku, koja je nastala inspirirana Iron Manom. Protezu napravljenu 3D printerom glumac je, kako je napisao, imao veliku čast predati sedmogodišnjem Alexu, najdotjeranijem dječaku kojeg je ikad sreo. Bez suvišne patetike, i s maksimalnom "kulerštinom", Alex i Robert su se podružili, upoznali i nasmijali.

Alex se, naime, rodio sa slabije razvijenom desnom rukom, a obožava superheroje. Kada mu je vrata hotelske sobe otvorio "Iron Man", ipak je ostao cool. Dečki su se podružili, a Downey je skrenuo pozornost na Alberta Manera, studenta koji radi i donira proteze djeci diljem svijeta.

 

>>Robert Downey Jr. – Ovisan još samo o automobilima i sladoledima

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malena1983
14:47 13.03.2015.

Svaka čast!!! Lijep primjer kako se može utjecati slavom u dobre svrhe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije