otišlo u dim

Robertu De Niru zbog loših instalacija izgorio stan u NY

robert de niro
pixsell
09.06.2012.
u 15:06

Glumac je ostavio uključenu sušilicu rublja i sa suprugom Grace Hightower izašao van. Zbog neispravnih instalacija izbio je požar u kojem je 68-godišnji glumac ostao bez nekretnine.

Robertu De Niru izgorio je stan u New Yorku. Glumac je ostavio uključenu sušilicu rublja i sa suprugom Grace Hightower izašao van. Zbog neispravnih instalacija izbio je požar u kojem je 68-godišnji glumac ostao bez nekretnine. Susjedi su, istina, pozvali vatrogasce, ali oni su vatru gasili sat vremena. Kad su napokon uspjeli ugasiti požar, od stana su ostali samo goli zidovi. Skupocjeni namještaj otišao je u dim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije