Vintage Industrial bar

Rock spojio sjever i jug Hrvatske: Gruhaci i Picksiebneri oduševili zagrebačku publiku

Vintage pickz
Foto: Promo foto National Geographic
1/8
21.02.2015.
u 14:32

Uz Picksiebnere nastupio je i Ibrica Jusić, kojeg je publika s oduševljenjem pozdravila, a nastup je kulminirao kada se na stage popeo Domagoj Vorberger-frontman grupe Corto.

Što se dogodi kad se odličnom live svirkom spoji Sjever i Jug Hrvatske - tulum za pamćenje. Sinoć u punom Vintage Industrial  baru publika je imala priliku uživati u pravoj rock-live poslastici, koju su priredili Gruhaci i Picksiebneri.

Već ujutro izvrsnom  zajedničkom svirkom na Dobro jutro Hrvatska u samo jednom danu prikupili su 24000 pregleda što je bila prava pozivnica na sinoćnji koncert. 

Sa dobrom zabavom prvi su krenuli Picksiebneri, koji su već poznati zagrebačkoj publici po najboljim rock veselicama. Uz Picksiebnere nastupio je i Ibrica Jusić, kojeg je publika sa oduševljenjem pozdravila, a nastup je kulminirao kada se na stage popeo Domagoj Vorberger-frontman grupe Corto  i zapjevao sa veselim društvom „Krugove u žitu“. 

Poslije nastupa Picksiebnera krenuli su Gruhaci . Nakon niza koncerata u inozemstvu, Zagreb je konačno dočekao  dubrovačku rock atrakciju.  Na samoj uvertiri Vintage ih je pozdravio sa himnom Juga što je prisutne Dubrovčane,  koji su pohrlili na ovaj koncert  još više podiglo na noge. Izvrsne rock obrade pomiješane s nekoliko autorskih pjesama oduševile su publiku.

Vrhunac večeri je bio kada su oba banda nastupila zajedno i odsvirala nekoliko pjesama, nakon čega je uslijedilo par biseva. 

>>Rock eksplozija u Vintage Industrial baru, dolaze Gruhak i Picksiebner

Komentara 1

PR
prsutsir
17:26 21.02.2015.

Gruhak rules!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije