Strastveni rocker

Rod Stewart: Supruga Penny još se ne žali na seks sa mnom

rod stewart
03.11.2010.
u 15:35

Stewart ima dobar razlog za nastaviti izvoditi svoj veliki hit “Do you think I’m sexy”, jer, priznao je, unatoč tome što ima 65 godina još je u punoj formi. Njegova mlađahna supruga Penny Lancaster blista, a Rod je otkrio i zašto.

Prije dva tjedna novi album Roda Stewarta ‘'Fly Me to the Moon... The Great American Songbook, Volume V'’ pojavio se na tržištu. Riječ je o petom u nizu kompilacijskih albuma. Prva četiri dijela prodana su u 17 milijuna primjeraka, a Stewart ima razloga trljati ruke jer izraženo u novcu to znači - 250 milijuna dolara.

Ima i dobar razlog za nastaviti izvoditi svoj veliki hit “Do you think I’m sexy”, jer, priznao je, unatoč tome što ima 65 godina, kad govorimo o seksu, još je u punoj formi. Njegova mlađahna supruga Penny Lancaster blista, a Rod je otkrio i zašto. - Imam mnogo djece i svima pokušavam dati što više pažnje mogu. A stignem se baviti i hobijima, pet puta tjedno vježbam, igram nogomet i vodim ljubav sa ženom koliko god mogu. Ona se još ne žali... - rekao je Stewart za Dnevnik.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

H0
Hajduk_058
15:43 03.11.2010.

Ante Đapić trenira hrvatsku desnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije