teško razdoblje

Roditelji su nestalu Marijanu vidjeli za Uskrs: 'Majka kaže da ne zna hoće li ovo preživjeti'

Beograd: Marijana ?vrljak pobjednica je prvog regionalnog showa Big Brother
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/16
29.04.2022.
u 09:54

Roditelji nestale Marijane Seifert koji se nalaze u njihovom obiteljskom domu u Kninu njezin misteriozni nestanak iznimno ih je potresao. Nadaju se kako će dobiti poziv koji će im dati odgovor na pitanje gdje je Marijana.

Roditelji nestale Marijane Seifert koji se nalaze u njihovom obiteljskom domu u Kninu njezin misteriozni nestanak iznimno ih je potresao. Nadaju se kako će dobiti poziv koji će im dati odgovor na pitanje gdje je Marijana.

Marijanu su posljednji put vidjeli za Uskrs kada su je posjetili u Zagrebu, a njezin otac Ivo Kovačević jučer je tijekom dana pomogao policiji, no za razgovor s novinarima nije bio raspoložen.

-Ne bih ništa komentirao- kratko je kazao za Slobodnu Dalmaciju, a njegov prijatelj Tomo Zelić koji s njim radi u automehaničarskoj radionici kazao je kako ga je vidio i pokušao utješiti.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati. Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti. Od toga da je Marijana namjerno ostavila dokumente pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. Možda je i naišla na nekoga tko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrom, vidim to na njemu. Čim su se ti dokumenti našli na tom mostu ne upućuje na ništa dobro. Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspjeti izdržati i preživjeti sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija - rekao je Tomo.

Policija je potragu jučer obavljala na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta, gdje je navodno pronađen mobitel i dokumenti.

Marijana Seifert, pobjednica šeste sezone Big Brothera udaljila se sa svoje adrese u Zagrebu gdje je živjela sa suprugom Karlom Seifertom i djecom.

Njezin nestanak u srijedu u jutarnjim satima Seifert je prijavio policiji, a u medijskim istupima rekao je kako je suprugu zadnji put vidio u utorak navečer kada su otišli na spavanje. Sutra ujutro nije je bilo u stanu, a njezini dokumenti i stvari su pronađeni u blizini Mosta mladosti. Policija i obitelj moli sve koji imaju informacije o Marijaninom nestanku da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. 

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Ključne riječi

Komentara 1

MZ
milan.zoranovic
10:38 29.04.2022.

ako su njeni roditelji preživjeli sve ovo što je dotična do sada radila, mislim da će preživjeti i ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije