Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BB par

Romano se nadao vjenčanju, ali Marina ga je opet ostavila

Doček za pobjednika Big brothera Romana Obilinovića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
11.06.2018.
u 09:49

Par se zaljubio u RTL-ovu realityju, a zbog Žorža Marina je ostavila i zaručnika Sašu Muheka

Brojne razmirice obilježile su vezu poznatog BB para Marine Raguž i Romana Obilinovića Žorža, a kako pišu 24 sata, par je navodno opet prekinuo.

Pobjednik Big Brothera 2016. snimao se i objavio na društvenim mrežama dok glasno pjeva ljubavne pjesme, a ispod fotografija na kojima je Marina ostavio je niz poruka ljutitog sadržaja.

Na upit o prekidu s lijepom manekenkom nije htio odgovoriti. Par se zaljubio u RTL-ovu realityju, a zbog Žorža Marina je ostavila i zaručnika Sašu Muheka. Kad je pobijedio u BB-u, Marina se s njim doselila u Split i često su se svađali i mirili, a prije tri mjeseca pričali su o vjenčanju.

Prijatelji kažu kako su nesuglasice i ovaj put razlog zašto je Marina napustila Romana. 

Doček za pobjednika Big brothera Romana Obilinovića
1/26

Komentara 4

DU
Deleted user
10:04 11.06.2018.

neozbiljno je da nema bar 5 reportera u splitu ispred stana da nas izvjestavaju iz sekunde u sekundu da li je zorz kakio, da li je marina dobila megu ili ceka trojceke nakon cega planira promijenit spol

NA
Narcis660
10:33 11.06.2018.

Neznam zasto uopce ovakim idiotima dajete medijsku pozornost i k tko su da bi dobili ijedan redak u vasim novinama ??Katastrofa od novinarstva.

GV
golub Vaso
17:18 11.06.2018.

VL uvijek može niže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije