Na Netlixu

Ronaldova Georgina otkrila neostvarenu želju u najavi za svoj reality show "Sanjam da me Cristiano zaprosi"

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
07.10.2021.
u 15:00

Krajem godine na Netflix napokon stiže novi reality show Soy Georgina koji će pratiti život zanosne Argentinke Georgine Rodriguez, djevojke nogometaša Cristiana Ronalda.

Krajem godine na Netflix napokon stiže novi reality show Soy Georgina koji će pratiti život zanosne Argentinke Georgine Rodriguez, djevojke nogometaša Cristiana Ronalda. 

-Moj reality show ubrzo stiže na Netflix. Vrlo sam uzbuđena što ćete ga vidjeti. Kako uzbudljivo - napisala je Georgina ispod promotivne fotografije te dodala oznaku #soygeorgina, a sudeći po komentarima obožavatelji jedva čekaju početak prikazivanja- napisala je nedavno Georgina te najavila svoj reality, a sada je napokon objavljena i službena najava koja je već izazvala veliku pažnju.

Georgina je u posljednjih nekoliko godina postala prava zvijezda, a zahvaljujući vezi s Ronaldom i sama je stekla popularnost, ali i mnoge unosne ugovore no jedna želja joj se još nije ostvarila. Naime u najavnoj špici Georgina je priznala kako bi željela da Ronaldo uskoro klekne i zaprosi ju.

- To ne ovisi o meni... Daj Bože- otkrila je Georgina prijateljima koju su ju ispitivali hoće li se napokon udati za nogometaša.

Naravno, uz Georginu će se u realityju pojaviti i Ronaldo, a ispričat će svoju ljubavnu priču te kako se njezin život promijenio prije pet godina kada je upoznala slavnog nogometaša. 

Georgina je već nekoliko puta naglasila kako joj je trenutak kada je upoznala Ronalda u Guccijevom butiku u Madridu gdje je radila kao prodavačica potpuno promijenio život. 

-Imala sam 27 godina, a prije pet godina moj život se u potpunosti promijenio, a riječi hvale imao je i direktor Alvaro Diaz.

-Bila je normalna mlada djevojka čiji se život u danu dramatično promijenio. Jednoga je dana odlazila s posla i put joj je prepriječila ljubav njezina života. Tko ne sanja o tome?

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije