nastavak potrage

Ronioci i bespilotna letjelica pretražuju Savu u potrazi za nestalom reality zvijezdom Marijanom Seifert

Foto: Facebook screenshot/ Pixsell
1/10
01.05.2022.
u 15:51

Pobjednica reality showa 'Big Brother' Marijana Seifert nestale je 27. travnja, a njezin je suprug nestanak prijavio policiji. U trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Hrvatska gorska služba spašavanja na svojoj je Facebook stranici objavila da danas od jutra pretražuju Savu oko Mosta mladosti u Zagrebu.

- Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. travnja na tom području. U potražnoj akciji sudjeluje 12 spašavatelja HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronioca, s 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca – objavili su.

Naime, radi se o pobjednici regionalnog izdanja reality showa 'Big Brother' Marijani Seifert koja je nestala 27. travnja. Njezin je nestanak policiji prijavio njezin suprug Karlo koji je vijest o nestanku podijelio i na Facebooku. U trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). Kod Mosta mladosti pronađeni su i Marijanini dokumenti te mobitel.

Podsjetimo, Marijana je u Big Brother kući osvojila iznos od 104.000 eura. Nakon showa rastala se od supruga s kojim je bila u braku prije afere s Nemešem u showu. Marijana i Nemeš vjenčali su se 2016. godine te ubrzo i rastali, a ona se 2020. godine udala za Karla u tajnosti. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno su živjeli u Zagrebu.Dodajmo da su supružnici u prosincu 2020. godine dobili sina, a pobjednica reality showa imala je i kćer iz prvog braka. 

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije