Problemi na farmi

Roseanne Barr optužila svoje susjede da su joj ubili koze

roseanne barr
pixsell
03.03.2011.
u 16:57

Komičarka tvrdi da joj susjedi već dugo prijete pa je tražila da im se sudski zabrani pristup njoj, njenoj obitelji i dolazak na farmu na Havajima

Poznata komičarka Roseanne Barr optužila je svoje susjede na Havajima da su ubili njene koze i sudski je tražila da im se zabrani pristup njoj, njenoj obitelji i farmi oraščića.

Naime, Roseanne tvrdi da joj susjedi Roree Oehlman i njen suprug Richard prijete otkad je kupila farmu. U sudskim dokumentima Roseanne Barr stoji da je na imanju otkrila dva kozja leša, a da je nedugo nakon tog otkrića susjed rekao njenom zetu: "Eto što se događa kada svojim ponašanjem razljutite ljude!". To je kap koja joj je prelila čašu, pa je komičarka od suda zatražila da se bračnom paru nasilnika zabrani dolazak na njenu farmu i razgovor s članovima njene obitelji, objavio je portal TMZ.com.

Nije to prvi problem koji Roseanne ima sa susjedima. Sve je počelo u trenutku kada je njen život na farmi izabran za novi američki reality show, a prva optužba s kojom su Roree i Richard počeli maltretirati glumicu je da u dvorištu protuzakonito skladišti ogromne nanose smrdljivog otpada.

Bračni par navodno nasilnih susjeda sada je pod istragom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije