bliski susret

S. Bullock i S. Johansson pomirile se, zagrlile i zajedno večerale

sandra bullock
20.01.2011.
u 10:10

Glumice su se susrele na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa. Sandra je prišla Scarlett i čvrsto je zagrlila. Kasnije su u dvorani sjedile za istim stolom.

Mediji su od njih stvorili najveće neprijateljice,  no susret Sandre Bullock i Scarlett Johansson na dodjeli Zlatnih globusa pokazao je da dvije glumice to ipak nisu. Naime, nakon razvoda od Ryana Reynoldsa Scarlett je navodno pobjesnila zbog čestih susreta svog bivšeg s bliskom mu prijateljicom Sandrom Bullock. 

Medijsku vatru koja se rasplamsala ugasila je Sandra izjavivši da joj "Ryan ne pruža ljubav kad padne mrak" što se očito svidjelo Scarlett kojoj je starija kolegica prišla na nedavnoj ceremoniji i čvrsto je zagrlila. Iako se činilo da nemaju što reći jedna drugoj, kolegice su se kasnije i te kako raspričale, a  u dvorani su sjedile za istim stolom i zajedno večerale, piše britanski Cosmopolitan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije