Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Miletić

Saborski zastupnik objavio fotografiju s djevojkom i kćerima: Imali su poseban razlog za slavlje

Vjeroučitelj Marin Miletić
Foto: HRT
1/13
16.02.2024.
u 17:00

Marin Miletić na Instagramu je podijelio lijepu fotografiju partnerice Kristine Krepele i njegovih kćeri Lucije i Marte, a imali su i poseban razlog za slavlje.

Saborski zastupnik Marin Miletić na društvenoj mreži Instagram podijelio je predivnu obiteljsku fotografiju sa svoje dvije kćeri Martom i Lucijom te svojom partnericom i glumicom Kristinom Krepelom. – Moje – napisao je u opisu fotografije, a glumica Krepela mu je komentirala – I ti naš!! – napisala je.

Oni četvero posebno su se dotjerali, a razlog je upravo maturalna večer Marinove mlađe kćeri Lucije. - Kao da je jučer bilo da sam ju nosio kao bebicu, učio je svemu onome što očevi uče kćeri, a jučer mi je Lucija imala maturalnu večer. Obitelj i prijatelji. Radost golema. Leti ovaj život, brzo kao neki najbrži vlak. Zato je važno znati živjeti ga ispunjenim onim što vrijedi i okružiti se dobrim ljudima – napisao je političar koji još uvijek nije skupio hrabrosti javno govoriti o ljubavi s glumicom Kristinom Krepelom iako su već nekoliko puta uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti i drže se za ruke. 

VEZANI ČLANCI:

 Podsjetimo, nedavno je otkrio da je Lucija odradila i prvu samostalnu izložbu na kojoj joj je čestitao, a u prosincu prošle godine podijelio je fotografiju i sa starijom kćeri Martom koja je diplomirala. Saborski zastupnik kćeri je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. godine nakon duge i teške bolesti. 

Vjeroučitelj Marin Miletić
1/9

Nakon supruge Danijele, Marin je ubrzo pronašao sreću s glumicom Kristinom Krepelom, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo ne skrivaju čak ni na društvenim mrežama. 

VIDEO: Emotivni djed Aleksandre Prijović: Ponosan sam na njezin uspjeh, mene voli više od bake

Komentara 1

ST
Stradivari777
18:20 16.02.2024.

Marin je drugačiji političar, primijetio sam. Govori ono što misli, ne pokušava se svidit gazdama. Obišao je moj opg dva puta i zaista je čovjek. Pratio sam i njegove okrugle stolove u saboru i govore. E to su kršćanske i i patriotski vrijednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije