U ŠESTOM DESETLJEĆU

Salma Hayek golišavom fotografijom proslavila veliki uspjeh: 'Teško je biti hladnokrvan'

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/8
19.01.2021.
u 21:34

Salma ima čak 17 milijuna pratitelja, a tu je brojku posebno proslavila novim fotografijama u bikiniju, pokazavši još jednom bujni dekolte.

Salma Hayek na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije na kojima je oskudno odjevena, a fanovi je uvijek obasipaju kompimentima, ističući kako je nevjerojatno da glumica u 55. godini ima takvo tijelo. Salma ima čak 17 milijuna pratitelja, a tu je brojku posebno proslavila novim fotografijama u bikiniju, pokazavši još jednom bujni dekolte.

- Moramo sačuvati hladnoću, napisala je Salma pokraj provokativne fotografije s odmora, no fanovi su joj napisali kako pokraj takvih fotografija teško mogu ostati hladnokrvni. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, meksičko-američka glumica prije dvije godine snimala je film u Lijepoj Našoj, a kušala je i brojne ukusne delicije naše tradicionalne kuhinje. U prijašnjim intervjuima progovorila je i o dijetama te promjenama koje one donose, ne samo u izgledu nego i u ponašanju. 

– Ako sam na dijeti ili vježbam, uvijek sam loše volje. Radije ću biti malo teža, ali ljubazna i dobro raspoložena – priznala je Salma za strane medije. Inače, Salma je u braku s Francoisom-Henrijem Pinaultom, ultrabogatim šefom kompanije Kering koja upravlja luksuznim brendovima kao što su Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga i Alexander McQueen. O svojoj vezi ne vole previše govoriti javno, a poznato je samo da su se upoznali u Italiji 2006. godine.

Salma Hayek
1/12

Zaručili su se godinu dana poslije, a tada su objavili i da je Salma trudna s njihovom kćeri Valentinom koja se rodila u rujnu 2007. Vjenčali su se 2009. u Parizu te bračne zavjete obnovili dva mjeseca kasnije u Veneciji.  Salma je kazala kako je Pinault najbolji suprug na svijetu te da s njim može biti ono što jest, te da se ne osjeća kao da je netko sputava i ograničava.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije