Svjetski dan bikinija

Salma Hayek objavila fotografiju u kupaćem koji je jedva zadržao njezine bujne grudi

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/17
06.07.2023.
u 22:15

Glumica je objavila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu u kojem je pozirala na izlasku iz bazena, a njene bujne grudi kupaći je jedva zadržao.

Glumica Salma Hayek (56) na društvenim je mrežama podijelila kako je obilježila Svjetski dan bikinija. Salma je objavila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu u kojem je pozirala na izlasku iz bazena, a njene bujne grudi kupaći je jedva zadržao.

- Sretan Svjetski dan bikinija! Možete li vjerovati da bikini postoji tek 77 godina? Nadajmo se da ih neće ponovno zabraniti - napisala je Salma u opisu.

Mnogi njezini pratitelji u komentarima su ostali bez teksta pa su mogli stavljati samo emotikone vatrice, a drugi se je obasuli pozitivnim komentarima jer ovakav struk s 56 godina rijetko tko može ostvariti. ''Ti si toliko inspirativna osoba, predivna'', ''O Bože koliko si seksi'', ''Ostale žene jednostavno se ne mogu natjecati s tobom u ljepoti'', pisali su.

A u nekim komentarima mogu se pronaći i njezini GIF-ovi iz filmova u kojima je glumila mlada, a posebno je poznata scena iz filma ''Od sumraka do zore'' u kojem Salma zavodljivo pleše pred muškarcima te prolijeva alkohol niz bosu nogu Quentinu Tarantinu u usta.

Inače, Salma često na društvenim mrežama istakne ljepotu svog tijela i tako oduševi pratitelje. Nedavno se tako pohvalila fotografijama iz saune u kojoj je ležala gola, a svoje grudi i najintimnije dijelove sakrila je tek bijelim ručnicima. Svi koji su vidjeli fotografije nisu se mogli nadiviti Salminoj prirodnoj ljepoti i besprijekornoj figuri.

VEZANI ČLANCI:

- Prihvaćam iscjeliteljsku moć saune i znojim stres, napisala je pokraj fotografije. 

"Evo kako slomiti Internet'', napisao je jedan od obožavatelja, a drugi su se također nadovezali: ''I ona će napuniti 57 godina ovog rujna…'', ''Pa kakvo savršenstvo, ljubomorna sam", pisali su pratitelji tada.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije