U PREKRASNOM AMBIJENTU

Sandra Bagarić sa suprugom obilježila poseban dan: 'Usrećuje nas punih 16 godina....'

Zagreb: Koncert zaklade "Hrvatska za djecu"
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/17
19.07.2024.
u 21:00

Objava je izazvala reakcije raznježenih pratitelja, koji su u komentarima ostavljali zaljubljene emotikone i pseće šapice.

Operna diva Sandra Bagarić (50) svaki slobodni trenutak između nastupa koristi za druženje s obitelji. Posljednjih mjeseci češće nego inače viđamo je sa suprugom, glazbenikom Darkom Dimitrovićem (60). Ovaj skladni par dolazi iz iste branše pa nerijetko spajaju ugodno s korisnim, a najnoviji povod za slavlje pronašli su u proslavi rođendana njihovog psa Čupka.

Lijepa Sandra na svom je Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na kojoj pozira u društvu Darka i Čupka u prekrasnom ambijentu s pogledom na more i otoke. - Naš Čupko. Usrećuje nas punih 16 godina - napisala je Bagarić u opisu slike te priložila emotikne u obliku slavljeničke torte i srca. Na taj način pjevačica je posvetila objavu svom četveronožnom ljubimcu, inače mješancu japanskog čina i pekinezera, koji zauzima posebno mjesto u srcima supruga i nje.

Objava je izazvala reakcije raznježenih pratitelja, koji su u komentarima ostavljali zaljubljene emotikone i pseće šapice. Na Sandrinoj vremenskoj crti mogu se pronaći mnoge fotografije na kojima je glavna zvijezda upravo Čupko, a koliko joj znači pokazala je za Novu godinu koju je proslavila stavljanjem njegove slike. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, supružnici su nedavno proslavili 27. godišnjicu braka. Tim povodom Bagarić se oglasila putem profila na Instagramu, gdje često objavljuje događaje iz privatnog života. Sandra se u slavljeničkom videu pojavljuje u društvu Darka. Ona pjeva dok njezin suprug na klaviru svira pjesmu "Ja ljubim", a u opisu objave pjevačica je, uz predivnu ljubavnu čestitku, objasnila zašto su se odlučili baš za ovu numeru: "Ja ljubim, ova pjesma je priča moga života, moja životna filozofija… I ovom pjesmom mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma… I da, sretan svima dan glazbe! Ljubite i budite ljubljeni", napisala je pjevačica i glumica.

Ljubavna priča Sandre i Darka započela je gotovo filmski. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavač za vrijeme studiranja na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, pri čemu se dogodila ljubav na prvi pogled. Ono što svi uvijek ističu jest i činjenica da je Sandra njega zaprosila.

GALERIJA: VIDEO Sandra Bagarić supruga rijetko pokazuje, a sad su obilježili poseban događaj: 'Sretan svima dan...'

Zagreb: Koncert zaklade "Hrvatska za djecu"
1/12

- Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana! - otkrio je Dimitrović jednom prilikom. Odnos su 1997. godine okrunili vjenčanjem, a iz braka imaju dvojicu sinova, Lovru i Marka.

Bagarić se iz rodne Zenice za vrijeme rata s roditeljima preselila u Zagreb gdje je upisala akademiju, a tada nije znala da će je tamo, osim životnog poziva, dočekati i ljubav njezina života: – Došla sam u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: "Ovom čovjeku ću roditi djecu", a ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest – ispričala je za In Magazin prošle godine.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije