koncert

Vanna ove nedjelje dolazi na kastavsku Crekvinu uz posebnog gosta: 'Bit će to pravi show'

Foto: Instagram
1/15
19.07.2024.
u 12:37

Nakon koncerta karijere u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo - turneju posebnih koncertnih lokacija u sklopu koje će povodom 33. Kastafskog kulturnog leta 21. srpnja održati koncert u Kastvu.

Vanna je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove. Nakon koncerta karijere u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo - turneju posebnih koncertnih lokacija u sklopu koje će povodom 33. Kastafskog kulturnog leta 21. srpnja održati koncert u Kastvu

Krajem prošlog mjeseca Vanna je održala veliki koncert na kojemu je izvela sve najveće hitove i plesala među publikom uz gosta iznenađenja. U više se navrata spustila s pozornice kako bi iz prve ruke doživjela atmosferu i publiku koja se praktički otimala za mikrofon. Sjajno izdanje i puno interakcije s publikom možemo očekivati i na Crekvini s obzirom na prostor, a zabava će trajati satima.

“Bit će to pravi show. Očekujem puno plesa i zabave na koncertu. Vjerujem da i publika želi isto!”, najavila je Vanna. 

Kastavska Crekvina je mjesto koje je u posljednje vrijeme publiku naviklo na zanimljive i posebne koncerte, a Vanna se sada isto priključuje tom trendu. Ponudit će nešto novo u svojoj karijeri, a poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi. 

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za posebnim prostorima i bliskim doživljajem publike očito nikada nije bila veća. Upravo zato ne treba propustiti koncert koji garantira bogat katalog hitova i brojne novitete koji će odzvanjati prekrasnim ambijentom stare ljetne pozornice na krovu Kvarnera već 21. srpnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije