Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno o iskustvu

Sanela iz 'Braka na prvu' otvorila dušu: 'Do pucanja je došlo u krivom trenutku, žalim zbog uvreda i psovki'

Foto: RTL
1/12
29.11.2021.
u 14:30

Na početku showa Sanela je bila vrlo povučena i samozatajna, a mnogi su pokazali suosjećanje zbog ponašanja njezina supruga Jasmina Čauševića, no kako je show odmicao, gledatelji su osudili njezino ponašanje, kao i neki od kandidata koji nisu prihvatili njezino vraćanje u show, ovoga puta u paru s Edinom Bešićem (33).

Sanela Novljaković (38) privukla je pažnju u posljednjih nekoliko epizoda ''Braka na prvu'', a sada je za 24 sata otkrila kako smatra da je pokazala svoje pravo lice te otkrila što bi promijenila, ali i otkrila što nakon cijele situacije misli o Gogi, Mislavu i Erni.

Na početku showa Sanela je bila vrlo povučena i samozatajna, a mnogu su pokazali suosjećanje zbog ponašanja njezina supruga Jasmina Čauševića, no kako show odmicao, gledatelji su osudili njezino ponašanje, kao i neki od kandidata koji nisu prihvatili njezino vraćanje u show, ovoga puta u paru s Edinom Bešićem (33). Komentari kandidata pogodili su Sanelu kojoj su upropastili romantičnu večeru s Edinom koji ju je planirao zaprositi.

– Nisam pretpostavila da će me Edin zaprositi na romantičnoj večeri, to sam tek doznala kad smo se vratili u stan, a upravo sam zato ostalim kandidatkinjama ispričala kako bih pristala da me zaprosio, samo da im dočaram koliko su moji osjećaji bili ozbiljni – ispričala je Sanela koja sada žali što je pažnju posvetila komentarima koje su joj uputili Erna, Jasmin i Mislav.

– Naravno da mi je žao sada kada je sve to završilo. Svi imamo loše dane, a meni su se dogodili baš tada, u najgorem trenutku.

Foto: RTL/Screenshot

Nakon propale prosidbe, Sanela je najavila da će napraviti ''show'' prije završne ceremonije, što se i dogodilo kada je pred kandidatima ocrnila Mislava, kojeg je prozvala alkoholičarem koji je spreman za liječenje, no najveće kritike ipak je uputila Erni koju je opisala kao ''iskompleksiranu seljančicu'', a ništa bolje nije prošao ni njezin bivši muž Jasmin kojeg je nazvala debilom kojem je glumila služavku. Sanela je sada pak promijenila mišljenje te smatra da je u tom trenutku reagirala previše burno.

– Empatična sam i osjećajna osoba, nikome ne želim zlo i nesreću, zaboljele su me njihove riječi i ružno ponašanje, a u tom trenutku imala sam potrebu braniti nas i ne mislim da je to nešto loše. Mogla sam biti smirenija, ali povratka više nema, život ide dalje, svi ponekad pogriješimo – ispričala je Sanela.

Sanela je na ceremoniji otvorila dušu stručnjacima te otkrila imena kandidata koji su ju najviše povrijedili, a Mislav i Gordana su tada burno protestirali. 

Iako su Goga i Sanela bile jako dobre prijateljice i susjede, nakon posljednje epizode njihov se odnos jako narušio, naročito nakon što je Sanela otkrila da je Gordana prenosila ružne komentare i tračeve.

– Gordanu nemam želje komentirati, nakon svega o njoj nemam nikakvo mišljenje. Mogu samo reći da ona krivo percipira prijateljstvo  zaključila je Sanela, pa otkrila kako je ipak pronašla dvoje pravih prijatelja. 

– Najveća potpora su mi Ivona, a nakon showa Tomislav Ciglenečki Cigla, s kojima sam ostala u kontaktu i često se čujemo, bodrimo se kada je to potrebno.

Nakon završene ceremonije gledatelji nisu štedjeli Sanelu, a iako je glavni negativac na početku bio Mislav, uloge su se zamijenile, a zamjerili su joj vulgarne izraze, bijesne ispade te mnogi smatraju da je veza s Edinom zapravo bila gluma.

– U početku sam čitala komentare, ali sada se više ne želim time zamarati, naučila sam svoju lekciju. Nitko ne voli čuti ružne stvari o sebi, teško je ostati imun na takve stvari i smatram da ljudi ne bi trebali suditi knjigu po koricama – objasnila je Sanela pa dodala:

– Nisam osoba koja se voli isticati u društvu i privlačiti golemu pažnju s previše priče, a u emisiji se vidjelo da sam dosta povučena i osjećajna, takva sam u vanjskom svijetu i to mogu potvrditi svi koji me poznaju – dodala je Sanela pa otkrila kako ipak nije sasvim zadovoljna svojim nastupom.

– Do mog ''pucanja'' došlo je u najgorem mogućem trenutku i dogodilo se to što se dogodilo. Kada bih nešto mogla promijeniti, bilo bi to ružno psovanje i posvećivanje pažnje krivim stvarima. Htjela bih se ispričati svim gledateljima na tolikoj količini ružnih riječi – zaključila je Sanela.

Kako tvrde, Edin i Sanela su se stvarno zaljubili, no ipak odgovor na pitanje jesu li skupa nije otkrila, a nakon burnih svađa, prekida i pomirenja gledatelji će u novim epizodama doznati sudbinu omiljenih parova.

Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
15:04 29.11.2021.

"Slučajno" pukla baš pred kamerama...

SS
simpatican.simpa
15:34 29.11.2021.

Edine čim prije traži novu curu dok je još black friday dobiješ nešto po mjeri :)

DO
domazl
15:18 29.11.2021.

Pukla ona davno, i na mnogim mjestima, od glave do pete. Nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije