još malo

Ekipa Top Geara oduševila se Zagrebom tijekom razgledavanja

top gear
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/30
03.07.2014.
u 13:58

Voditelj emisije Top Gear Live Jeremy Clarkson nabavio si je novi ručni sat s hrvatskom zastavom kao suvenir iz Zagreba

Legendarni Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May prošetali su Zagrebom i razgledali gradske znamenitosti. Vidjeli su tako Gornji grad, ali i Muzej prekinutih veza. Dečki su oduševljeni Hrvatskom.

Još malo je ostalo do početka automobilističkog spektakla Top Gear Live u Areni. Voditelj emisije Jeremy Clarkson, koji je u utorak doputovao u Hrvatsku, posljednja dva dana oduševljava se Zagrebom i okolicom.

Prije nego što se iz hotela Esplanade upute prema Areni, Jeremy i njegovi kolege prošetali su centrom gradom, a voditelj si je nabavio i suvenir za uspomenu.

– Pogledajte moj novi super sat od 7,5 funti – pohvalio se kupovinom Clarkson na svom Twitteru. Također je objavio i fotografiju zagrebačke katedrale, koju je u samo sat vremena 600 ljudi označilo da im se sviđa.

>>Voditelj Top Geara potpuno oduševljen ljepotom Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije