prekrasno

Savršene u 60 sekundi: Pogledajte kako izgleda godina anđelica VS-a

victoria's secret
Foto: Screenshot
31.12.2014.
u 08:00

Adriana Lima otkrila je kako dobro izgledati

U samo 60 sekundi saznajte kako je izgledala 2014. godina za anđelice Victoria's Secreta.

Adriana Lima otkrila je kako dobro izgledati. – Kako ne nosimo puno odjeće, moramo se više posvetiti svojem tijelu. Moramo vježbati više nego inače, pa nekih dva mjeseca prije same revije svaki dan idem u teretanu. Volim vježbati, no inače ne bih bila svaki dan na treningu – rekla je Adriana za Yahoo.

Posao im je izgledati savršeno, i u tome su iznimno uspješne pa su im godišnje plaće više nego one najboljih nogometaša svijeta. Ove dame oduševit će vas za kraj godine.

>>Veličanstvena plejada seksi žena, izazovnog donjeg rublja i anđeoske raskoši

>>Zarade top modela – najbolje plaćene manekenke zarađuju više nego Cristiano Ronaldo

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:44 31.12.2014.

Mili Bože, tko tu Barbaru Marinović drži na plaći!? Pa ta ne zna sastaviti suvislu vijest ni o takvim trivijalnostima. A i vjerojatno se izgubila u prijevodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije