nimalo ravnodušna

Scarlett Johansson bijesna zbog fotografija Ryana i Sandre?

scarlett johansson
pixsell
11.01.2011.
u 12:23

Glumica svoj razvod pokušava preboljeti zabavljajući se do jutra na holivudskim zabavama, a fotografije uskoro bivšeg supruga Ryana Reynoldsa i Sandre Bullock posebno su je povrijedile

Nezrela holivudska plavuša Scarlett Johansson sama je pokrenula razvod od Ryana Reynoldsa, no čini se da prekid nije preboljela. Naime, nije ostala ravnodušna na brojne medijske napise o tajnoj romansi Sandre Bullock i Reynoldsa, a posebno su je zaboljele njihove zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Austinu. Razvod pokušava preboljeti ludujući na holivudskim zabavama na kojima je posljednjih tjedana često viđen gost.

Dok su bili u braku, paparazzi su Scarlett i Ryana fotografirali tek nekoliko puta, no čini se da Scarlettinom bivšem, dok je uz Sandru, ne smetaju blicevi fotoaparata.

Par je nedavno viđen u Wyomingu, a američki tabloidi uporno tvrde da tu ima nešto više od prijateljstva.

Komentara 4

LI
liliZG
09:00 12.01.2011.

Sve su to nezrele budale, i ona i on.........

Avatar blackula9
blackula9
16:57 11.01.2011.

Scerlett je bolji komad od Sandre. Ryan je Schmock!

PP
pp
17:02 11.01.2011.

zašto? jel ju oprašio? ispunio je svoju misiju i ide dječak dalje...ima komada na bacanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije