vrijedna 70 milijuna dolara

Leonardo Di Caprio i Robert De Niro snimili najskuplju reklamu u povijesti!

leonardo di caprio
Foto: Screenshot
1/4
28.10.2015.
u 12:33

Iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau.

Hollywoodske legende Martin Scorsese, Robert De Niro i Leonardo Di Caprio u utorak navečer bili su najslavniji uzvanici na otvorenju nove kockarnice u Macau, gdje su predstavili petnaestminutni kratki film koji mediji nazivaju najskupljom reklamom u povijesti. 

U filmu "Audicija", koji je režirao Scorsese, dva slavna glumca De Niro i DiCaprio natječu se za istu ulogu, a u njemu se nakratko pojavljuje i Brad Pitt

Iako nije potvrđeno, mediji nagađaju da je produkcija filma stajala 70 milijuna dolara. Iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau. 

Packer se zajedno sa svojim hollywoodskim zvijezdama pojavio na crvenom tepihu u utorak, prigodom otvaranja kockarnice Studio City koja je tematski posvećena Hollywoodu i čija je izgradnja stajala 3,2 milijarde dolara.

Na otvorenju je zapjevala i Packerova partnerica, slavna pjevačica Mariah Carey

>>Slavna pjevačica u vezi je tek nekoliko dana, a već razmišlja o udaji za milijardera!

>>Hoće li slavni glumac zbog ove uloge u ruke konačno primiti zlatni kipić?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije