Njezina istina

Seal je Heidi Klum dovodio do ludila ispadima bijesa i ljubomore

heidi
Pixsell
04.09.2012.
u 16:35

Zahtjevom za razvod njemačka je manekenka izazvala još veći bijes pjevača. Mada je par potpisao predbračni ugovor Seal joj je na sudu pokušao uzeti 70 milijuna dolara njezina novca pod izgovorom da je to bračna stečevina.

Zbog veze s tjelesnim čuvarom krivnja za razvod Heidi Klum i Seala pokušala se svaliti na lijepu manekenku. Međutim, novi detalji otkrivaju da je krivac za razvod ipak Seal, koji je na sudu od svoje supruge zahtijevao i veliku novčanu naknadu.

Dobro upućeni izvori tvrde da su Sealovi konstantni ispadi bijesa i ljubomore njemačku manekenku doveli do ludila. Zato je tražila razvod te demantirala da je supruga varala s tjelesnim čuvarom s kojim je odnedavno u vezi.

Zahtjevom za razvod Heidi je izazvala još veći Sealov bijes. Mada je par potpisao predbračni ugovor, pjevač joj je na sudu pokušao uzeti 70 milijuna dolara njezina novca, pod izgovorom da je to bračna stečevina.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Maroje2312
18:54 04.09.2012.

Trebao ju je potpuno izluditi kad je glupača.

RT
Rollo Tomasi
08:03 05.09.2012.

Na Heidi se vidi ona... "Ljepota puta pamet jednako konstanta".

Avatar babas
babas
16:59 05.09.2012.

Nije ružan,sasvim prosječno izgleda,a nije ni ona neka ljepotica,bar ne u licu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije