ZVIJEZDE U POSJETU

Šeherezada i Onur 7. studenoga stižu u Zagreb!

1001 noc
29.10.2010.
u 18:00

Karizmatični glumac postat će zaštitno lice nove Konzumove kampanje, a trgovački lanac 150 najsretnijih kupaca nagradit će s druženjem s najslavnijim televizijskim neženjom.

I prije nego što su se mogli nadati, hrvatski ljubitelji lika i djela glavnih junaka turskog serijala “1001 noć” koji ruši sve rekorde gledanosti imat će priliku uživo vidjeti, a neki i upoznati svoje idole Bergüzar Korel (28) i Halita Ergença (40)!

Naime, suprotno prijašnjim nagađanjima da popularni glumačko-bračni par planira posjetiti Hrvatsku i svoje brojne obožavatelje u svibnju, turske super-zvijezde to će učiniti već 7. listopada u organizaciji trgovačkog lanca Konzum.

- Možemo potvrditi da Bergüzar i Halit početkom studenog dolaze u Hrvatsku, a sve detalje o njihovu boravku otkrit ćemo ubrzo - doznali smo od Ane Mitrović iz odjela s javnošću tvrtke Agrokor. No, čini se da su neke pojedinosti o dolasku obožavanih Šeherezade i Onura već uspjele procuriti u javnost. Kako pišu 24 sata, Halit Ergenç koji trenutačno snima sapunicu o Sulejmanu Veličanstvenom posjetit će našu zemlju i iz poslovnih razloga.

Karizmatični glumac postat će zaštitno lice nove Konzumove kampanje, a trgovački lanac 150 najsretnijih kupaca nagradit će s druženjem s najslavnijim televizijskim neženjom. U nagradnoj igri moći će sudjelovati svi koji u bilo kojoj trgovini tog lanca nešto kupe 5. i 6. studenoga. Dobitnici će se s Onurom družiti 8. studenog u jednoj od trgovina u Zagrebu.

Da se veseli skorašnjem posjetu Hrvatskoj i susretu s fanovima, Bergüzar Korel otkrila je i u nedavnim intervjuima hrvatskim medijima. Nakon hrvatske metropole, zvijezde serije zbog koje Hrvati mahnito uče turski jezik i putuju u Istanbul, navodno će optutovati u Sarajevo, a zatim u Beograd.

Ključne riječi

Komentara 19

SA
sargu123
18:34 29.10.2010.

A kad nam stiže SERKAN ? Čim dođe treba posjetit Vlaisavljevićku ! Potom i sjedište Hadezeja !

LA
laki
19:20 29.10.2010.

ovo je morbidno...ljudi, treba raditi i izgrađivati zemlju. Da se u ovoj državi radi ne bi najpopularnije bile sapunice na poseban način one u podne! Pa tko u podne ima mogućnosti gledati sapunicu?!?!

QW
qwas33333
12:41 31.10.2010.

jel imaju pasoš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije