mamci za žene

Seks-simbol s Eurovizije ima tajanstvenog zgodnog brata o kojemu se malo toga zna

Foto: Instagram
1/10
26.05.2021.
u 15:42

Mnoge će razveseliti i činjenica da on ima i mlađeg brata Jacopa Davida

Nakon što je rock bend Måneskin osvojio Europu s pjesmom 'Zitti e Buoni' i tako pobijedio na izboru za pjesmu Eurovizije, žene diljem Europe, a i šire, poludjele su za 22-godišnjim pjevačem Damianom Davidom. Facebook, Twitter, TikTok, Instagram i ostale društvene mreže ne prestaju raspravljati o ovom fontmenu benda, a brojni se slažu da je pravo osvježenje na glazbenoj sceni.

* NO WEB * NO NEWSPAPERS * Rome, the Maneskin guests at the Messaggero /IPA/PIXSELLPhoto: IPA/PIXSELL
Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Muškarac koji obožava crnu olovku, nalakirane nokte, cipele s potpeticom i odjeću s leopard uzorkom tako je preko noći postao je seks simbol za kojim lude tisuće žena. Njegova energija na pozornici i stil jednostavno nadilaze granice rodnih stereotipa.

Međutim, mnoge će razveseliti i činjenica da on ima i mlađeg brata Jacopa Davida. O njemu i nema puno dostupnih informacija, samo je poznato da je već neko vrijeme u sretnoj vezi sa samozatajnom Talijankom. Osim toga, braća i izgledaju gotovo identično, što možete prosuditi sami.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Hrvatski hrvački savez

VIDEO>>Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji?

 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:48 26.05.2021.

meni je iskreno drago da je svim mojim prijateljicama ovaj lik bezvezan i da ne vole te feminizirane zgoljavce. a evo i brat mu isti.

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
16:06 26.05.2021.

a vidi ih sa Francescom Tottijem...hahaha....forza Romaaa 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije