POZIV STIGAO U 22 h

Mediji u Srbiji: Sergej Trifunović zbog nasilja je prijavio suprugu policiji, a prije pet mjeseci su se vjenčali

Split: Sergej Trifunović na izlasku iz zgrade Prekršajnog suda
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/12
23.10.2024.
u 09:45

Par je ovog svibnja svoju vezu ozakonio brakom, a Isidora je bila uz supruga kada je nedavno uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo i ovakav razvoj događaja je neočekivan

Mediji u Srbiji prenose informaciju kako je glumac Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje. Prema saznanjima koje ima Blic, Trifunović i supruga  Isidora posvađali su se u svom stanu i oko 22 sata glumac je uputio poziv policiji. Par je ovog svibnja svoju vezu ozakonio brakom, a Isidora je bila uz supruga kada je nedavno uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo i ovakav razvoj događaja je neočekivan. Trifunović je nedavno uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo te je u Splitu ispitan u policijskoj postaji zbog tekstova neprimjerenog sadržaja koje je ranije objavio na društvenim mrežama i u kojima je grubo vrijeđao policiju i policijske službenike.

Policija ga je u rujnu prošle godine uhitila nakon što se sa svojim psom kupao na plaži koja nije namijenjena kućnim ljubimcima. Prijavili su ga građani, na što je policija reagirala. Nakon što je prekršajno prijavljen, na svojoj je društvenoj mreži omalovažava​o i vrijeđa​o policijske službenike​. Između ostalog, policiju je optužio za reketarenje. 

VEZANI ČLANCI

Glumcu je izdano rješenje o otkazu kratkotrajnog boravka u Hrvatskoj, a potom se ubrzo i vratio u Srbiju te oglasio u jednoj televizijskoj emisiji i javio se i na društvenim mrežama, gdje je tada objavio fotografiju svoje supruge Isidore i njihova psa, čije je ime Mile. U svibnju je par bračne zavjete izmijenio u crkvi, a nakon toga su s obitelji otišli na ručak. Ovo je bila samo intimna proslava, a par je veliko vjenčanje za širi krug obitelji i prijatelja planirao u rujnu. Ranije se Isidora oglasila o svojoj vezi s glumcem. 

– Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. Presretna sam. Presretni smo oboje. Jako mi je lijepo. Uživamo - rekla je jednom prilikom za medije u Srbiji i dotakla se teme vjenčanja. – Što se vjenčanja tiče, moja želja, naša je želja da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju – rekla je tada. 

Split: Sergej Trifunović na izlasku iz zgrade Prekršajnog suda
1/13

Komentara 3

TA
TajSam
09:58 23.10.2024.

Taj je obećao kako će uskoro imati HR državljanstvo a onda slijedi obračun sa hrvatskom policijom. Eto, izgleda ne će!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:01 23.10.2024.

Ovaj tip im žešćih problema - sam sa sobom.

TI
Tinček
11:52 23.10.2024.

Oni se jako vole. Isti karakteri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije