Koncertno Valentinovo Uz kultne Britance slavilo 20.000 ljudi, među kojima i brojni poznati

Seve i njezin Slavko slavili Valentinovo uz Depeche Mode

Depeche mode
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/3
15.02.2010.
u 19:15

Nikolina Pišek i Duško Modrinić bili su bez boljih polovica jer ne mare za Valentinovo, inače Nikolina je njihov veliki fan, a već je bila i na njihovu koncertu u Milanu.

Baš onako kako mu priliči, dan zaljubljenih protekao je u zemlji u raspjevanom tonu.

A koncertnu konkurenciju diljem zemlje nastupom u zagrebačkoj Areni pomela je britanska skupina Depeche Mode. Dvosatna svirka satkana od hitova kao što su “I Feel You” i “Enjoy The Silence” razgalila je okupljenih dvadesetak tisuća ljudi, među kojima i 500 čitatelja Večernjeg lista koji ih je nagradio besplatnim tuborgom. Većina je uživala u nevjerojatnoj glazbi, a neki u markantnosti pjevača Davida Gahana zbog čijeg smo zdravstvenog stanja tako dugo čekali njihov treći koncert.

S druge pak strane, bilo je tu i onih koji su dolaskom proslavili Valentinovo, kao primjerice pjevačica Severina Vučković. Tijekom cijelog se koncerta grlila i ljubila sa zaručnikom Slavkom Šajinovićem, a njegovo toplo krilo napustila bi tek kada bi ponesena svirkom spontano ustala i zapjevala. No za razliku od nje, naši poznati koji su se zatekli na koncertu nisu marili za dan zaljubljenih pa su se zabavljali bez boljih polovica.

– Na Depeche Modeu već sam bila u Milanu, a sada sam došla s prijateljem Marijem Petrekovićem jer je moj dragi Kristijan Curavić u Šibeniku – kazala je Nikolina Pišek i dodala:

– Obožavam Depeche Mode, već sam bila na njihovu koncertu u Milanu. I sada su me oduševili, kao i uvijek.

A zdušno je, i to u muškom društvu, u koncertu uživao i glumac Duško Modrinić. Kako je u prošloj sezoni showa “Zvijezde pjevaju” naoštrio glasnice, nije se libio iz petnih žila pjevati hitove uz koje je, kaže, odrastao.

– Fenomenalni su! Kartu sam uspio nabaviti u zadnji čas jer ovo nisam smio propustiti – kaže Duško. A na pitanje kako to da na ovaj dan nije s djevojkom Andreom Putnik, kazao je da je njima Valentinovo svaki dan.

Posebno Valentinovo imao je i pjevač Hari Varešanović. Proslavio ga je svojim koncertom u Osijeku i to samo dan nakon što se u tom gradu vjenčao s dugogodišnjom djevojkom, Osječankom Jasminkom Ištuk. Dok je šarmantni Sarajlija svojim glasom milovao razgaljene Slavonce, njega je pogledom iz gledališta mazila njegova supruga Jasminka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije