Radišna pjevačica

Severina: Bregović mi je dao zadatak da napišem par pjesama

seve
Nino Strmotić/Pixsell
23.05.2010.
u 20:37

Tri sata je Seve pjevala na ljubljanskim Križankama, a ni štaka je nije spriječila da pleše na pozornici i napravi spektakl. Nakon koncerta gostovala je u emisiji Tatjane Jurić

Nakon koncerta na ljubljanskim Križankama gdje je u petak navečer pjevala na štakama, Severina je pročavrljala sa Tatjanom Jurić u njenoj emisiji "V.I.P".  - I kad ne radim ništa, radim. Tako sam od svog prijatelja Gorana Bregovića dobila zadatak da napišem nekoliko pjesama jer mi je rekao kako sam se na prošlom albumu provukla - pričala je Seve nakon trosatnog koncerta na kojem je plesala uz pomoć štake u jednoj ruci. Pjevačica je u razgovoru rekla kako je s godinama provedenim na sceni naučila kako nakon uvodnih par pitanja o koncertima i glazbi slijede pitanja kad će se udati i roditi i kako scenarij već zna ima spremljene odgovore. - Najviše bi voljela nakon što siđem s bine ne egzistirati do idućeg nastupa - kazala je Seve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije