TRAŽI SE KARTA VIŠE

Severina gotovo rasprodala sve karte za Beogradsku arenu

severina
Kristina Štedul Fabac/VLM
02.10.2009.
u 12:17

Uz Severinu pred gotovo 15.000 gledatelja, na pozornicu bi trebali izaći Goran Bregović, Jelena Rozga i Petar Grašo, čiji je nastup upitan zbog zdravstvenih problema.

Srbijanski mediji raspisali su se o tome kako vlada neopisiva gužva za Severinin koncert koji bi se 17. listopada trebao održati u "Beogradskoj areni.

Organizatori zadovoljno trljaju ruke, kroz nekoliko dana trebale bi biti rasprodane i posljednje karte za Severinin koncert u srbijanskoj metropoli.

Uz Severinu pred gotovo 15.000 gledatelja, na pozornicu bi trebali izaći Goran Bregović, Jelena Rozga i Petar Grašo, čiji je nastup upitan zbog zdravstvenih problema.

- Ovo je luda kuća, svi traže karte, koncert će biti rasprodan u nekoliko dana. Gledatelje očekuje najmanje dva i pol sata spektakla, koji do sada nije viđen kod nas - rekao je za Blic Raka Marić koji ima "mali milijun" ovako organiziranih koncerata u svome životopisu, ali izgleda da i njega hvata trema pred prvi Severinin samostalni koncert u srbijanskoj metropoli.

Severina je već prije najavila da će kao i u Kragujevcu najvjerojatnije riječi svoje pjesme "Dalmatinka" prilagoditi okruženju u kojem se nalazi, jer u Skoplju pjeva "Dalmatinka Makedonka", u Ljubljani "Dalmatinka Slovenka", pa je logično da u Beogradu zapjeva "Dalmatinka Srbijanka", poručili su iz njezina tima.

Severina se dotakla i gradonačelnika Keruma, koji puni naslove srbijanskih medija, pogotovo nakon gostovanja u emisiji "Nedjeljom u dva", poručivši da njegova izjava o Srbima nije dobronamjerna.

Ključne riječi

Komentara 24

IN
ingoman
13:07 02.10.2009.

neka sad kaze da joj je neugodno,zbog kerumovih izjava,a ona od dalmatinke napravila beogradjanko,boze,boze,pa gdje si TI?

RE
respeckt51
13:49 02.10.2009.

Samo nek ostane tamo i povuce jos Kosor Vlaisavljevic. Mogu pjevat jedna drugoj\"moj dom nek tvoj bude\". Zabranit joj (im) povratak u Hrvatsku.

RE
RexCroatorum
13:15 02.10.2009.

Lako je pjevati u Beogradu! Neko ona ode u Švicarsku, pa nek tamo održi koncert ako je puste.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije