Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodno

Severina je objavila video svog pada na pozornici: Ti čak i elegantno padaš kraljice

Foto: Matea Smolčić Senčar i Dario Horvat
1/10
29.04.2023.
u 14:00

Tijekom nastupa nespretno je stala i pala je na pozornici, srećom bez ikakvih posljedica, a što se dogodilo možete vidjeti u videu

Severina je tijekom svog nastupa u zagrebačkoj Laubi ovog tjedna doživjela malu nezgodu, koja je srećom završila bez posljedica. Dok je pjevala pjesmu "Italiana" nezgodno je zakoračila na pozornici i pala je, a video svog pada na ovom nastupu je podijelila s publikom na Instagramu i našalila se na svoj račun. 

- Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije...  Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit' na bini.. - napisala je uz snimku videa u kojem je nakon pada ostala sjediti na pozornici neko vrijeme i smijala se. Ubrzo je ustala i nastavila pjevati i plesati na oduševljenje publike. U komentarima ispod ove objave javila joj se i Ella Dvornik i napisala kako je dobro da je štikla ostala čitava, a drugi obožavatelji su napisali: -Ti čak i elegantno padaš, kraljice. Jedna jedina i neponovljiva. Kraljica nad kraljicama! Seve i kada pada padne sa stilom i ukusom, jedna je Seve.  Ovaj tjedan Severina je dala i intervju u kojem je otkrila kada će obožavatelji konačno dočekati njezin novi album.

- Neće još dugo proći da ”Sorry” osvane sa svojom A stranom. Vrlo skoro krećemo u snimanje spotova. Dakle, šest pjesama čeka spotove, a evo male ekskluzive – njihova ime su: ”Sorry”, ”Pravda za ljubav”, ”Nebo”, ”Metak”, ”Woodoo riba” i ”Sto stepeni”. U
njima se izmjenjuje dosta glazbenika, što bi vi rekli ‘mlađih, novih’, neki su, nećete vjerovati, popularniji od mene, a neki su nepoznati, al’ će uskoro postati popularni. Puno je iznenađenja i pjesme su odvaljene. - ispričala je za hrvatsko izdanje magazina Hello. Njezine pjesme uvijek prate i video spotovi u koje ulaže dosta truda i uvijek izgledaju spektakularno, a na pitanje koja će pjesma s novog albuma prva dobiti svoj spot, rekla je kako još nije sigurna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Još ćemo vidjeti koji će spot prvi van. A možda će i svih šest? Ostale stižu kao B strana najesen. Teško je ljudima prožvakati odjednom 12 pjesama. Nije to dobro, staro analogno doba. Ide prvo singlica, pa il’ ju kupi ili čekaj da puste na radiju. Onda slijedi ploča pa stvar po stvar žvačeš. Danas ne znaš što ćeš prije da se netko ne naljuti. Spotify, YouTube, Deezer, a onda, naravno, i radio - kaže pjevačica. 

VIDEO Ivana Kindl osvojila je Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Staklenik
15:51 29.04.2023.

Davno je ona pala......ne samo na barki i uvijek bi brzo ustala, no padanja su joj slaba tocka.

PO
poluvodič
17:31 29.04.2023.

Nisu kukovi vječni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije