Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radila i na HRT-u

Još jedno poznato lice napušta RTL nakon pet godina: Nećemo je više gledati u RTL Danas

Foto: RTL
1/13
29.04.2023.
u 10:06

Jelena Pajić je na RTL-u vodila emisiju RTL Danas, a s televizije su joj  zahvalili za pet lijepih zajedničkih godina, te su joj poželjeli mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima i karijeri.

Reporterka, urednica i voditeljica Jelena Pajić početkom svibnja prestaje biti dio tima RTL-a. Jelena je karijeru na toj televiziji započela je 2018. godine, nakon dolaska s HRT-a, gdje je provela 13 godina. 

Pajić je na RTL-u vodila emisiju RTL Danas, a s televizije su joj se zahvalili za pet lijepih zajedničkih godina, te su joj poželjeli mnogo sreće i uspjeha u daljnjim angažmanima i karijeri, kako piše na portalu RTL.hr
Inače, Jelena Pajić i njezin odabranik, jazz-glazbenik Petar Ćulibrk izrekli su sudbonosni ''da'' u lipnju prošle godine, a sretnu vijest podijelili su na društvenim mrežama.

-3, 2, 1, krećemo- stoji u opisu crno-bijele fotografije na kojoj su supružnici pozirali s osmjehom na licu, a pratitelji su im uputili brojne čestitke.

''Sretno'', ''Čestitke'', ''Divno'', ''Princezo'', ''Uživajte'', ''Čestitke lijepi mladenci'', ''Jelena sretno vam!'', ''Predivno'', ''Bravo mladenci, neka vam je sa srećom'', ''Puno sreće u zajedničkom životu'', samo je dio komentara ispod objave.
Jelena se zaručila 2021. godine nakon godinu dana veze, a u intervjuu za Večernji list tada je otkrila kakvo vjenčanje priželjkuje.

- Neki detalji već su zacrtani, neke tek trebamo osmisliti. Imamo vremena, htjela bih da planiranje prođe bez stresa. Petrovo i moje vjenčanje bit će u krugu obitelji i najdražih prijatelja. Jedino važno je da taj dan oni budu s nama i da to bude jedan super tulum – rekla je tada Jelena.
Iako zbog posla često putuje i izbiva iz kuće, naučila je balansirati obaveze, a sličan raspored ima i njezin budući suprug, koji je uz osnovno zanimanje i jazz-glazbenik pa se savršeno razumiju, uspjeli su se uskladiti.

Jelena posao voli ostaviti na poslu, ne voli ga nositi doma, a u slobodno vrijeme pokušava razbistriti glavu i baviti se drugim stvarima, među kojima je i ples u koji se zaljubila još u djetinjstvu.

-Ljubav prema plesu gajim odmalena. Oduvijek sam skakala i plesala. Tijekom cijelog školovanja, nešto manje tijekom studija. Salsu sam počela plesati prije četiri godine u Salsa Fusionu kod Nataše Pavićević. I totalno sam se pronašla. Nisam neki ludi plesač, ali obožavam salsu. To što salsa, ali i Nataša znaju izvući iz mene, to je nevjerojatno.

VIDEO Let 3 krenuo je zlatnim traktorom put Liverpoola, vrijeme je za show!

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neo001
16:00 29.04.2023.

pametno je učinila

DU
Deleted user
19:19 29.04.2023.

NIkad čuo za Pajić Jelku. Što će zbog toga nevjerojatnog nemara biti samnom?

Avatar Bukva4
Bukva4
07:49 30.04.2023.

Baš šteta. Inače bojkotorm RTL. Bila mi je antipatičnia. Svako dobro ženi naravno. I da, pitanje, jesubki ovo komentari postali malo "pristupačniji"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije