Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava zvijezda

Severina nakon devet godina nastupila u ovom gradu: 'Da ju nisam vidjela uživo ne bi vjerovala!'

Zadar: Koncert Severine u dvorani Višnjik
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/11
14.04.2024.
u 12:00

Regionalna zvijezda ranije je na svojoj novoj turneji zapalila Varaždin, Osijek i Rijeku, a sada ju je nakon dugih devet godina dočekala prepuna velika dvorana Krešimira Ćosića.

Pjevačica Severina Vučković (51) nalazi se usred dvoranske turneje Hrvatskom, u sklopu koje je ovog vikenda održala koncert u Zadru. Severina u gradu košarke nije nastupala dugih devet godina, a svoj dugo iščekivani dolazak najavila je objavom na Instagramu. 

- Evo mene moji ljudi, doš(l)a sam vam... u Zadar. - napisala je uz video u kojem senzualno pleše u izazovnoj zlatnoj haljini koja ističe njenu vitku figuru, a pristaje joj kao salivena. U opisu se dosjetljivo referira na pjesmu Mladena Grdovića 'Evo mene moji ljudi' i dio teksta u kojem pjevač dolazi na verandu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- "Bože koliko zgodna žena, wow!", "Kako žena izgleda sa 50 godina", "Da ju nisam vidjela uživo ne bi vjerovala. Žena izgleda savršeno", "Vrućina u Zadru je nerealna večeras", "Bolje izgleda nego sve ove s 22 godine" - samo su neki od komentara pratitelja oduševljenih izgledom pjevačice. 

 

GALERIJA: Severina nakon devet godina nastupila u posebnom gradu, fanovi ostali iznenađeni: 'Da ju nisam vidjela uživo ne bi vjerovala!'

Zadar: Koncert Severine u dvorani Višnjik
1/11

 

Regionalna zvijezda ranije je na svojoj novoj turneji zapalila Varaždin, Osijek i Rijeku, a sada ju je nakon dugih devet godina dočekala prepuna velika dvorana Krešimira Ćosića. Sudeći po komentarima na Severininim društvenim mrežama, nastup u Zadru jedan je od najtraženijih i najiščekivanijih koncerata od strane njezine publike

Podsjetimo, popularna pjevačica ovogodišnji najveći katolički blagdan Uskrs provela je u Istri, s dragim joj ljudima, a koliko je zapravo uživala, dokazale su i predivne fotografije koje i dalje objavljuje na društvenim mrežama. Splićanka je nekoliko lijepih dana provela sa sinom Aleksandrom, majkom Anom i dugogodišnjim prijateljima, dizajnerom interijera Borisom Ružićem i modnom dizajnericom Matijom Vuicom, s kojima je podijelila i najnovije fotografije na omiljenoj joj društvenoj mreži Instagram.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Glazbenica koja je poznata po mnogim hitovima objavila je nekoliko fotografija u ležernom izdanju s njihova kratkog izleta u prirodi. "Priroda i društvo (i šparoge) ", dodala je pjevačica uz opis druge objave, a u šetnji joj se pridružio i sin Aleksandar kojemu u svim posljednjim fotografijama na društvenoj mreži prikriva lice.

- Istra je puna svakojakih ljepota pa je jednostavno bilo šteta ne otići s mojim dragim ljudima u Limski zaljev, koji je značajno uzgajalište školjaka. Ime mu dolazi od latinske riječi limes, što znači granica -, napisala je popularna splitska pjevačica Severina Vučković uz fotografiju s najdražim osobama u svojem životu. U nizu fotografija koje je podijelila na društvenoj mreži Instagram, na prvoj se u njezinu zagrljaju pronašla poznata Metkovka, dizajnerica Matija Vuica kojoj je nedavno preminuo životni partner Jurica Popović.

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Ričard
Ričard
23:03 14.04.2024.

Stvarno jedva čekan, ovaj primitivizam na kraju izmedju ZM i OB mi je diga živce.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
13:24 14.04.2024.

Taman sam, kad sam vidila naslov članka i njenu sliku, a prije otvaranja samog članka, rekla (u sebi) nadam se da nije Zadar. Kad ono, nažalost, je. Mogla si, slobodno, produžit' i na sljedećih 9 godina, pa još sljedećih 9, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije