večeras show

Severina napustila studio 'Superstara' zbog natjecatelja! On komentirao molitelje na Trgu: 'Nema vam tu što smetati'

Foto: RTL Screenshot
1/10
28.10.2023.
u 12:00

Kristian je za žiri pripremio pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", a iako ih izvedba nije posebno oduševila, njegovi stavovi o muškarcu i ženi su posebno zaintrigirali žiri

Večeras od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je šesta audicijska epizoda "Superstara", a brojni
talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall. Uzbudljiva audicijska epizoda donosi brojne talentirane kandidate, ali i one koji će članove žirija iznenaditi svojim životnim pričama i stavovima. Naime, pred žiri će večeras stati i 29-godišnji Kristian Josip Periš, po zanimanju trener i maser, no radi kao prodavač. Ispričao je i da je magistar kineziologije te da je radio i u reprezentaciji, ali i da je sam trenirao i bacao kuglu i disk kao junior. 

Za žiri je pripremio pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova". Izvedba ih nije posebno očarala, no Tonči Huljić mu je savjetovao da malo vježba pjevanje jer mu intonacija nije jača strana, no pohvalio ga je da ima klapski glas pa bi o tome mogao razmisliti, a Nika Turković se složila.

VEZANI ČLANCI

Nakon komentara, upitali su ga i o djelu koje sam piše, a tematika mu je vjera. Odnosno, rekao je da je počeo pisati modernu verziju 'Biblije'. Konkretno, rekao je da danas svi pišu "da si sam, neovisan o Bogu, a to mu se ne sviđa".

Severina ga je odmah upitala podržava li molitelje na Trgu. On je upitao što je to, a ona mu je objasnila: "Zalažu se da muškarac bude glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa". 

- To se ne slažem. Slažem se da muškarac bude glava, ali.. - kazao je Kristian, a Filip Miletić mu je upao u riječ i dovršio: - ali žena je vrat! - kazao je i ispružio mu ruku.

Kristian je zatim objasnio detaljnije svoje stavove.

- Bog je prvo stvorio muškarca pa je onda shvatio da je nešto zeznuo pa je napravio ženu. Nema vam tu što smetati, muškarac mora biti glavni, ali žena ga mora testirati - kazao je Kristian, na što je Severina samo rekla: - Aj bok, nisi prošao. A taman sam ti mislila dat da prođeš. Ne može.

1/25

Nika mu je poručila da ih je malo uvrijedio. No, Filip i Tonči su se složili s njim.

- Mi ne moramo klečati zbog toga, ali se slažemo s tobom - kazao je Huljić. 

Nika je u tom trenu pružila ruku Severini i pitala ju da se dignu iz studija, što je ona i prihvatila.

- Ćao, nemate više vratove, žao mi je, doviđenja - poručile su im cure na odlasku, a dečki su se samo smijali i dodali: - Ne treba nam. Pazite da vam štikle ne puknu!. 

Dame su se na posljetku ipak vratile pa su imale prilike poslušati fizioterapeuta proslavljenog Marina Čilića. Svestrani Marko Vukmanović obožava svoj posao, ali i umjetnost, a dobar je i u imitacijama pa je sa Severinom improvizirao - utjelovili su Josipu Lisac i Zdravka Mamića! Kako je Marko u konačnici prošao na audiciji, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi "Superstara"! Epizoda je već sada dostupna na streaming platformi Voyo.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar CroViper
CroViper
12:35 28.10.2023.

Perfektan odgovor umjetnika. Kad nemaš prouargumenata, pobjegneš od diskusije...

RE
Realistic
15:09 28.10.2023.

Sevka zašto izmišljaš i manipuliraš? Tko kaze da muškarac mora biti glavni a da zena nema pravo glasa.

Avatar Idler
Idler
12:15 28.10.2023.

I-jaaa-ha-ha...I-jaaaa-ha-ha...kak vam je drago dok negdo spomene "klečavce". Mate li hrabrosti koju o "religiji mira" vu kojoj su dalko gori stavovi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije