Nakon odmora u Dalmaciji

Severina otputovala na hit destinaciju svjetske elite, pozirala u haljini koja stoji 1050 eura

Foto: Instagram
1/6
28.08.2023.
u 09:45

Severina se uputila na Azurnu obalu u poznato ljetovalište Saint-Tropez. Na Instagramu je otkrila i kako uživa u društvu prijateljica s kojima se uputila u popularni restoran LeClub55

Pjevačica Severina Vučković (51) kraj ljeta odlučila je provesti na poznatoj destinaciji na kojoj često uživaju najveće svjetske zvijezde. Naime, Severina se uputila na Azurnu obalu u poznato ljetovalište Saint-Tropez. Na Instagramu je otkrila i kako uživa u društvu prijateljica s kojima se uputila u popularni restoran LeClub55 gdje su uživale u morskim plodovima i torti od jagoda, malina i šumskih jagoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pjevačica je pozirala u dugačkoj asimetričnoj ljetnoj haljini luksuznog londonskog brenda Roberta Einer, čija je cijena na službenoj stranici 899 funti (ili 1049.10 eura).

Foto: robertaeiner.com

Ispod Severinine objave odmah su uslijedili komplimenti pratitelja. "Uff, zgodna", "Slatkice", "Savršena za 10", "Najlipša", pisali su joj pratitelji. 

Prije odlaska u Francusku pjevačica je uživala na otočiću Vrniku nedaleko od Korčule i tamo "zasukala" rukave. Naime, na svom je Instagramu objavila video koji prikazuje kako u ležernom morskom izdanju lokalnom ribaru pomaže popraviti barku. 

"Ribanje i ribarsko prigovaranje", napisala je uz objavu. Mnogi su pohvalili njezinu volju da pomogne, a pozvali su je i da obiđe i druge hrvatske otoke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je ranije pratitelje ganula i emotivnom snimkom na kojoj plače usred koncerta zbog osobe koja joj se pridružila na pozornici. Naime, Severina je na koncertu u Makarskoj susrela svoju staru cimericu i prijateljicu Frančesku Beroš.

VEZANI ČLANCI: 

Frančeska joj se i pridružila na pozornici, a zajedno su otpjevale i Severinin hit "Virujen u te". Pjevačica se tijekom pjevanja sa svojom bivšom cimericom rasplakala, a nakon što je pjesma završila, Severina je otkrila svima da je tri godine živjela s Frančeskom.

"Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje nitko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste", rekla je Severina. Njihov susret je objavila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 6

KI
kiseli
12:25 28.08.2023.

Uzela 4000 kn kao pomoć za koronu. Vozi Porsche Cayene

OL
olujasviholuja
11:45 28.08.2023.

Nemojte 1050 eu ta halina košta? To je kupila u Hreljiču u prošli četvrtak

Avatar tuđinskekratkenoge
tuđinskekratkenoge
11:30 28.08.2023.

Bilo bi lijepo kada bi ova svjetska mega zvijezda tamo mogla i ostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije