Loša karma

Severina ozlijedila desnu nogu i to opet na Žnjanu!

Severina (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/8
02.05.2010.
u 15:09

Pjevačici je na bini lakše stradalo koljeno, a u istom djelu grada i prije četiri godine je slomila nožni zglob padom s rola. Njen menadžer Tomica Petrović kaže kako se radi samo o lakšoj ozljedi.

Vatreni i temperamentni nastup u subotu navečer na splitskom Beerfestu Severina je “platila” ozljedom. U žaru plesa pala je na pozornici i osjetila bol, no ipak je, kao prava profesionalka, koncert odradila do kraja, ali sjedeći!  Jučer je zato bila na pregledima no čini se kako se nije ozbiljnije ozlijedila.

– Sve će biti u redu, radi se o lakšoj ozljedi desnog koljena, sve planirane nastupe moći će odraditi – tvrdi Severinin menadžer Tomislav Petrović.  No zanimljivo je da je Severina opet nastradala na splitskom Žnjanu, nedaleko od svoga stana a gdje se Beerfest održavao, baš kao i prije četiri godine!  Tog srpnja 2006. Severina je rolajući se šetnicom na Žnjanu nespretno i teško pala.

Tada je ozlijedila zglob desne noge, prijelom je bio dosta kompliciran pa je završila i na operaciji. Dugo je nakon toga nastupala na barskoj stolici, jednako kao i na nekoliko nastupa prošle godine kada se povrijedila na plesnoj probi. Sličnih je problema imao i njezin zaručnik Slavko Šainović, dva puta mu je stradala ista noga, a tijekom jednog oporavka su se i upoznali.

Blog Severnininog službenog Fan kluba

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
11:42 03.05.2010.

Ima Boga...

CU
cunt
20:25 03.05.2010.

Ševerina je moj idol..............

MU
mućanin1
18:43 02.05.2010.

Pa ako joj to nije dovoljni znak da joj nije misto na tribini, onda ne znam ni ja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije