na vrniku

Severina pokazala tko s njom i sinom Aleksandrom uživa na ljetovanju, pratitelji primijetili poznata lica

Foto: instagram
1/8
18.07.2022.
u 19:25

Severini i Aleksandru na Korčuli su se pridružile njezine prijateljice s kojima je i pozirala za fotku, a radi se o prijateljici i suradnici Vedrani Vasić, splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik te Marijani Marinović.

Pjevačica Severina Vučković (50) odmara na Korčuli, točnije otoku Vrniku koji spada pod korčulansko područje, a posljednjom fotografijom je otkrila i tko joj se pridružio na ljetovanju, osim sina Aleksandra (10). 

Severini i Aleksandru na Korčuli su se pridružile njezine prijateljice s kojima je i pozirala za fotku, a radi se o prijateljici i suradnici Vedrani Vasić, splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik te Marijani Marinović. Severina je u opis stavila stihove svoje pjesme Prijateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Sve same legende", napisala joj je Sara Josipović u komentarima, a Matija Vujica dodala je: "The Golubice".

Pjevačica je već nekoliko dana na otoku, a prije ove fotografije objavila je onu na kojoj je pratiteljima uz osmijeh pozirala bez trunke šminke. Pjevačica je se fotkala u jednom restoranu, a prirodnom izgledu odlično je pristajala odjeća u neutralnim bojama koju je odabrala za ovu priliku. 

A podijelila je i fotografiju sina Aleksandra s kojim je stigla na odmor.

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
20:44 18.07.2022.

Nije bila bez trunke sminke. Nikad nije bez trunke sminke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije