U ZAGREBU

Severina prošetala u kombinaciji koja košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton

Foto: Instagram
1/22
09.10.2024.
u 20:00

Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a haljina nije jedino skupocjeni komad koji je Severina nosila. Tu je i Lady Dior torbica čija cijena iznosi oko 5000 eura.

Glazbenica Severina (52) izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje snimke iz privatnog ali i profesionalnog života. Na društvenim mrežama često objavljuje atmosferu sa svojih koncerata, ali i putovanja te svakodnevni život. Nedavno je tako pokazala kako vježba te se javila i sa snimanja nove sezone 'Superstara' u kojem sudjeluje kao članica žirija, a sada je pokazala kako šeta. Severina je objavila fotografije nastale u centru Zagreba na kojima pozira u plavoj haljini, bijelim cipelama i crnom torbicom. "Sunce je žuto, a haljina je blu...", napisala je pored fotografije.

Ova haljina pjevačici se očito jako svidjela, a radi se o haljini poznate dizajnerice. Naime, modni komad koji je izrađen od svile i kopča se sprijeda crno-zlatnim gumbima dizajnirala je Alesandra Rich, jedna od omiljenih dizajnerica Kate Middleton. Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a haljina nije jedino skupocjeni komad koji je Severina nosila. Tu je i Lady Dior torbica čija cijena iznosi oko 5000 eura. Pjevačica je uz ovu kombinaciju dodala i blagu šminku, a svoju dugu kosu je blago uvila. 

Podsjetimo, pjevačica se iz šetnje javila i prije nekoliko dana, a i tada je nosila vrlo elegantnu kombinaciju. Severina je tada također bila u sakou i suknju nježno roze boje, kojima je pridodala bijelu torbicu i čizme te luksuzne naočale. Uz ovaj naoko poslovni izgled priložila je opis: - Sve bliže Markovom trgu - zagonetno je napisala pjevačica. Ova objava izazvala je mnoge pozitivne reakcije: - "Kao lutka izgleda", "Njezino savršenstvo, kraj priče", "Fantastičan stajling, uvijek me oduševi", "Superstar" "Požuri polako!", "Najljepša" - pisali su pratitelji, a jedna je pratiteljica u komentarima ostavila "Seve predsjednica". Koliko u ovom slučaju vrijedi dobro poznata izreka 'Gdje ima dima, ima i vatre' i hoćemo li Severinu uskoro gledati u novoj ulozi, preostaje za vidjeti.  

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo da je pjevačica i ranije pokazivala neobične odjevne predmete, a imali smo je priliku vidjeti i u neobičnim čizmama kako izvodi "Moju štiklu". Splićanka je poznata po tome da, osim što svojim obožavateljima priredi sjajnu atmosferu, na nastupima uvijek iznese zanimljive odjevne kombinacije, a tako je bilo i u ovoj posebnoj prilici. Naime, svima su pozornost privukle crvene Balenciaga čizme koje istovremeno funkcioniraju i kao tajice.

Snimke s nastupa pjevačica je podijelila na svojim društvenim mrežama. - Dobra večer, Ilirska Bistrica, nismo se vidjeli 26 godina - stoji u opisu jednog videozapisa u kojem omiljena Seve dolazi na pozornicu, dok u sljedećem izvodi prigodni hit 'Moja štikla' te uz snimak pita svoje fanove koliko centimetara imaju štikle koje je tu večer nosila. Posjet Sloveniji zaokružila je galerijom fotografija u outfitu koji pored ekstravagantnih čizmi uključuje i bijeli top s logotipom NFL momčadi Kansas City Chiefsa. - "Najzgodnija dama", "Predivna, prelijepa i prezgodna naša Seve", "Seve moja, prelijepa si", "Modna ikona" - pisali su oduševljeni fanovi u komentarima.

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
20:10 09.10.2024.

Sedam minuta videa i evo obleke za 7 tisuća...

SE
Serđo23
21:40 09.10.2024.

Kraljice pozornice , tebi Kata midletonka može biti samo predgrupa u sajamskom šatoru !

AF
AfganistanskiHrvat
21:09 09.10.2024.

A jel platila malom vrtić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije