za obožavatelje

Severina se fotkala u mrežastom kostimu i pokazala guzu

Severina
Foto: Instagram
30.11.2014.
u 13:21

Jednoj od naših najpopularnijih pjevačica zasigurno zavide i mnoge mlađe žene na zavidnoj liniji, a da u svakom izdanju izgleda i više nego dobro, potvrdila je još jednom objavom fotografije

Severina svoje obožavatelje stalno drži u neizvjesnosti.

Na svojim društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije. Ovaj put na Instagramu objavila je "razglednicu" iz Münchena u zavodljivom mrežastom kostimu u kojem je u prvi plan došla njena – stražnjica.

 

 

#vipclub #munich I'm #ready. And you?

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Jednoj od naših najpopularnijih pjevačica zasigurno zavide i mnoge mlađe žene na liniji, a da u svakom izdanju izgleda i više nego dobro, potvrdila je još jednom objavom fotografije na svom Facebook profilu u nezaobilaznoj uskoj crnoj haljini i visokim čizmama uz poruku: VIP Club München, hvala na prekrasnoj noći, a zaručnicima čestitke.

 

 

>>Severina golišava poželjela obožavateljima dobro jutro na šest jezika

>>Severina poput balerine: Raširite krila i letite

 

Komentara 22

Avatar abakus
abakus
15:22 30.11.2014.

Otvorio sam ovaj članak isključivo zato da napišem ovo: Ovakve članke koji su ispod svakog nivoa držite satima, pa i dva dana na naslovnici, a tekst o udruzi Betlehem, koja zbrinjava trudnice izvrgnute nasilju svojih partnera zbog djeteta koje nose i koji ih tjeraju na pobačaj ili ugrožene neimaštinom i nebrigom društva koje im jedino pruža "pravo" da pobace, gurate u neki zakutak i uskraćujete tim ženama pomoć dobrih ljudi koji bi donirali koju kunu za njihov smještaj. Gole stražnjice jedne dobro potkožene pevaljke mogu na naslovnicu, a ugrožene trudnice koje nastoje spasiti sebe i svoje dijete ne. Vidi se kako se povijest i nakon 2014 godina opet ponavlja... Pa dajte makar sada, prije Božića, malo pomoći tim ženama i udruzi koja im je pruža...

DU
Deleted user
13:37 30.11.2014.

Izgleda odlicno, ali je svejedno antipaticno i sad vec vrlo agresivno stvorenje u svojoj samo-promociji. Sve bogatija i sve jadnija.

L0
luena 01
15:08 30.11.2014.

Gdje joj je bros sa borjem nezaposlenih,nema gdje zakacit...?gdje je sevka tu su novinari ,da ih ne naruci nitko ne bi znao gdje je. Koja uzasna samopromocija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije