Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Severina se javila iz Dubrovnika i objavila znakovitu poruku: 'Sloboda se ne prodaje'

Foto: Instagram
1/13
07.04.2022.
u 14:33

Pratiteljima se pohvalila kako je njezin novi duet "Fališ mi" s bugarskim glazbenikom Azisom prvi u trendingu u Hrvatskoj

Pjevačica Severina Vučković (49) uživa u reakcijama regije na njezinu novu pjesmu. Pratiteljima se pohvalila kako je njezin novi duet "Fališ mi" s bugarskim glazbenikom Azisom prvi u trendingu u Hrvatskoj, a i 26. u svijetu. 

Trenutačno se nalazi u Dubrovniku, odakle se javila na Instagramu i podijelila znakovitu poruku koja je zaintrigirala obožavatelje. Podijelila je rečenicu na latinskom, a koja u prijevodu znači: "Sloboda se ne prodaje ni za sve blago svijeta." 

Severina na fotografiji sjedi na stolcu na balkonu prekriženih ruku, raspuštene kose i širokog osmijeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bože, koliko si slatka... ", poručio joj je stilist Marko Grubnić u komentarima, a javila se i dizajnerica Matija Vuica i poručila da joj je taj balkon poznat. Inače, Vuica joj je dizajnirala i haljinu koju Severina nosi u spotu za novu pjesmu, a koji je objavila 31. ožujka u 12 sati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Duet s Azisom prva je pjesma kojom je najavila novi studijski album koji bi trebao izaći u lipnju.

– Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama – kazala je Severina.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Komentara 1

FR
Freudenreichova
15:51 07.04.2022.

Jel toj srpkinji jos placamo mirovinsko kao "velikoj umjetnici" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije