Rasprodala Spaladium arenu

Severina za Novu godinu nastupa u Budvi

severina
Foto: Borna Filić/PIXSELL
27.11.2013.
u 12:53

Severina je prva glazbena zvijezda koja je uspjela rasprodati splitsku Spaladium arenu do posljednjeg mjesta.

Severina je prva glazbena zvijezda koja je uspjela rasprodati splitsku Spaladium arenu do posljednjeg mjesta. Prema riječima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu glazbeno scensku bajku. Koncert u Splitu je zadnji koncert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada vidjelo preko 100 000 ljudi.

Do kraja godine Severina će osim u Splitu, 06.12., nastupiti u: Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervirani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. prosinca i 1.siječnja 2014. godine  te u Kotoru 2. siječnja.
 

Ključne riječi

Komentara 4

BJ
Ben Juda Talmudan
15:18 27.11.2013.

Već dugo nije zabavljala crnogorske mafijaše .

Avatar TinaMazze
TinaMazze
13:21 27.11.2013.

A ja mislio da će ,,pjevati,, u New Yorku!!!

ME
melinda
14:48 27.11.2013.

Bravo seve ovime si pokazala da nemas konkurenciju ne samo u hrvatskoj vec i mnogo sire ponosni smo sto te imamo i sto nas uspjesno predstavljas u svijetu cijela hrvatska je uz tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije