Kako je sve započelo

Severinina i Igorova ljubavna priča bila je kao scenarij filma

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/6
20.08.2021.
u 16:11

Nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, jučer je i službeno došao kraj braku Severine (49) i Igora Kojića(33). Kako doznajemo sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

Nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, jučer je i službeno došao kraj braku Severine (49) i Igora Kojića  (33).  Kako doznajemo sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev.

Par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu.

Podsjetimo, Severinu i Igora je u veljači 2015. godine na njenom koncertu u Beogradu upoznao menadžer Edvin Softić, a već u travnju javnost je saznala da su zajedno. Par se vjenčao krajem rujna 2015. u crkvici u Balama na intimnoj ceremoniji, pa su zato u Beogradu odlučili napravit pravi “dernek” za sve prijatelje i suradnike. Za svadbenu predstavu u studenom iste godine pobrinuo se slovenski redatelj Tomaž Pandur s kojim je Severina surađivala na turneji "Dobrodošao u klub".

Na svadbu su se iz kuće mladoženjina oca Dragana Kojića Kebe dovezli u bijeloj Zastavi 101, popularnom stojadinu, koji je bio okićen cvijećemi balonima. Osmijeh im nije silazio s lica dok su trubači svirali “Đurđevdan”.

Ležerno odjeveni, mahali su fotoreporterima koji su se okupili iz cijele regije zabilježiti vjenčanje koje je brzo prozvano  vjenčanjem desetljeća, a Keba im je donosio kavu i topli čaj kad su se požalili da su promrzli. Mladence je u dvorani ukrašenoj egzotičnim cvijećem i s tronom za kraljicu estrade dočekalo oko 600 gostiju. U salu su ušli koračajući crvenim tepihom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lepa Brena uživala je u društvu supruga, stigao je i niz srpskih folk zvijezda poput Dare Bubamare te Nade Topčagić koja je mladencima darovala ajvar. Stigli sui Goran Karan i Petar Grašo koji je i zapjevao prijateljici, baš kao i Saša Matić. Omiljena Sevkina dizajnerica Aleksandra Dojčinović bila je u društvu sportašice Sandre Perković, dizajner Ivica Skoko družio se s glumicom Ankicom Dobrić. Seve je došao nazdraviti i Nenad Ninčević, a da sve bude kao po špagi, brinuo se njezin menadžer i dugogodišnji suradnik Tomica Petrović te njezina kuma Andrea Čermak.

Lijepoj pjevačici haljinu za njezino srpsko vjenčanje koje je osmislila kao “komediju s pljeskavicama, lukom i ajvarom” dizajnirala je Matija Vuica. Treći put par se vjenčao tijekom zajedničkog boravka u Zanzibaru 2016. godine, a Severina je nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog afričkog plemena i u pratnji Malajki stigla do Igora.

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovjek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovljena sam što ga mogu voljeti i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji jer je toplinu i iskrenost naslijedio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I sretna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - kazala je tada Severina i dodala kako svoje vrijeme posvećuje sinu i Igoru, koji je njezina ljubav do kraja života.

- Sve vrijeme posvećujem svom sinu i Igoru. Tamo gdje ima mnogo ljubavi nema mjesta za strah. Vjerujem u bajke i u ljubav do krajaživota. Ne znam što se danas sluša i što je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogriješiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donijelo samo dobro. Donijelo mi je sina, Igora i pjesme koje pjevam, ljude koje imam za prijatelje, život koji živim- rekla je tada pjevačica za srpske medije.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Na pitanje 'Opraštate li lakše sebi ili drugima?' Severina jeodgovorila kako 'oprašta i teže slučajeve'. 

- Nema toga što se ne može oprostiti jer čovjek tako ne da živi lakše,nego ionako ne može promijeniti prošlost. Živjeti u neoprostu je kao da sebi svako jutro svjesno stavljaš kamen oko vrata - izjavila je Severina 2015. godine.

Severina je posljednji put javno izrazila ljubav suprugu početkom 2020. godine. Tada je u emotivnom statusu na društvenim mrežama
napisala koliko joj znači njegova potpora.

- Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi. I hvala Bogu - napisala je Severina pokraj fotografije s Igorom snimljenoj u crnogorskom
Petrovcu, gdje je nastupala drugog dana 2020. godine.

Pjevačica je prvi mjesec karantene provela u Beogradu, no tada je, čini se, došlo do svađe s Kojićima, nakon koje Severina i Igor više nisu viđeni zajedno u javnosti. U srpnju prošle godine su se prestali pratiti na društvenim mrežama, a sada i službeno nisu više zajedno.

VIDEO Severina i Igor Kojić jučer su službeno okončali svoj brak

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije