VRATILA SE U HRVATSKU

Severinu zadržali na srpskoj granici? 'Obavila je razgovor s nadležnim tijelima'

Foto: Instagram
1/22
26.08.2024.
u 06:48

Severini je navodno nakon razgovora s državnim tijelima bio dopušten ulazak u Srbiju, no ona se na vlastitu inicijativu vratila u Hrvatsku

Pjevačica Severina Vučković sinoć je bila zadržana na graničnom prijelazu u Srbiji, doznao je srpski medij Blic. Kako navodi medij, radilo se o ''redovnoj proceduri srbijanske policije za sve što državni organi ocjenjuju upitnima''. Severini je navodno nakon razgovora s državnim tijelima bio dopušten ulazak u Srbiju, no ona se na vlastitu inicijativu vratila u Hrvatsku.

Inače, ovo nije prva poznata osoba iz regije koja je bila zadržana na granici. Bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami također je bila zadržana na granici, a njoj je čak bio i zabranjen ulazak u Srbiju, nakon što je na jednom od svojih nastupa pokazala dvoglavog orla. 

Inače, ovoga se petka Severina još bila javila s koncerta grupe Coldplay u Beču. "Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave unutar koje je istaknula nekoliko snimki druženje, kao i neke s koncerta.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 11

MI
miliša
07:12 26.08.2024.

Zar ova gospođa nije govorila da joj je tamo u Srbiji mnogo lepo.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
06:52 26.08.2024.

Hi hi hi. Ha ha ha. Ho ho ho. A toliko ih voli i toliko ih se naprimala...

DU
Deleted user
07:12 26.08.2024.

A kaje sa malim srbinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije